FIFA20 Ultimate Team 不推文討厭區 (165) 中紅包皮即表演1mil賣totgs 包

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
Sofifa 都係83 所以唔會升
油雞快啲 走位靚啲 撞得
不過又真係未必winter up
等佢出返試下用班硬吹肥仔組下先
往年d 球員如果有winter grade ea會早d係單機/season mode up左能力先
唔知Winter upgrade 最後會跟Sofifa 1月10號定1月23號個Patch,1月23 好似再有一輪upgrade
有taste wo 山齊士咩食評?
1月22號up咗一次 adama有up
ben冇
咩係Elaine?
E Laine
見D鬼佬食評話佢 COMPOSURE個問題唔明顯 呢隻野個射術幾好
幾接近油雞 差1*腳
其實Ben評88 finishing/positioning係合理 88已經係好勁下 包皮 尼馬都係差唔多

再up反而唔make sense
$5/10000 放4-5m 包稅
https://t.me/trusttheprogress
用落composure真係唔覺有咩大問題
wf右腳4星都幾好用 成日都入到波
最大問題應該係3星sm
不過我少d玩sm
我入左prime 史代 真霸王左腳

試玩一週睇睇
仲諗係唔係條女叫Elaine
做左一個鐘gold upgrade 同 81+
一隻mertens 一隻Salah

文尼
你又邊位呀仆你個街
EA打手
我日日係到吹奏大哨 同 問幾時有fb朗隊架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞