FIFA20 Ultimate Team 不推文討厭區 (165) 中紅包皮即表演1mil賣totgs 包

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
其實ben yedder有咩咁勁 見普金都好多人用
因為H/H WR?
再加5星腳
5* wf 4* sm
靈活
Elaine
射波勁
琴晚奴埋plea d任用toty艾利臣,最大變化係救近射勁左之前會間唔中失常
真?打wl試試先,上星期場場讓一球先正常
嗰張係TOTGS, 用緊TOTYN版, 同普金冇乜分別
有無巴打用緊利雲打正前?
想問你地Instruction 點set, 我咩都均衡,好似普通咁,潛入後方會唔會好啲?
用另一個PSN登入
88 ben yedder
or
rare gold son?
86 Ben
其實點解咁貴中左張見無人放我又唔放
普金 88 positioning finishing
5*腳 4* sm
靈活 有速度
綜合而言勁到on9
大把人升來升去都未有88finishing
1.94m 但睇落唔太鈍 高高大大
射門勁
踢多仔 差唔多啦
真心唔算貴
好多人玩fifa 唔睇 wf sm , 淨係玩組織 / 彈彈波

哩個位in game後會變RM或右CAM
得150k可以有咩選擇?

諗緊普金Griezmann
或者英超有冇邊個打中間的可以移去右邊(之前用Lucas)
有冇人記得上年新年有冇promote pack, 賣左totgs mbappe 想等佢出promote 跌少少升92
多仔,超新星,第一場後備入3球,數值又幾靚 咪個個都想玩
過幾日跌到150k 起碼,咁多pack
Mbappe
150K點塞Mbappe
Story line zaha
prime dalglish 仲平過baby 油雞
我都想買得起
本身仲用緊之前奴果隻bb布達堅奴,轉potm ben算唔算大upgrade ? 布達5星腳有finesse 技都幾勁,不過太單薄同3星skill
轉433
丹比利放右cm
加個法國教練7chem
入場轉打RM/RAM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞