FIFA20 Ultimate Team 不推文討厭區 (165) 中紅包皮即表演1mil賣totgs 包

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
睇黎係
留緊卡做Ben yed
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
可能係意識到D人開始返DROP BACK11
再加FAST BUILD UP咁泊大巴
先加強返綠燈啫
好老實講 如果你唔打入禁區
淨係射綠燈FINESSE既話
你上到既RANKING係好有限
岩,同埋現實射波係唔會有綠燈射
反而sm你出幾多都無所謂,起碼叫做現實中有機會做到先
跟ac
你今年都中好多好嘢
點會無
射波食得正同唔正嘅分別
係囉,想表達撻q個概念姐
射波真係要節奏
你估淨係一個動作咩
上場馬斯亞咪紅燈囉
引戰博紅卡包皮了
其實入門可以唔用
要輸都唔會淨係因為綠燈
Ea想增加技術分野
公投
大家諗住換aoura定f anderson
上次poll 11:9

aoura
anderson
咁如果佢要玩到咁就強制timed shot啦
如果係真
就會有上面講個入門難嘅問題

而家可以唔會
風險自行承擔
人地咪比你有得揀囉
你唔想TAKE RISK既咪唔開
開左你中綠燈咪有著數
同埋今集又唔使太著重綠燈
今集綠燈算平衡得幾好, 唔好好似上集開game咁bug就得
哩個真
未patch前有綠燈都唔會入硬
90Garrincha 定 88/90Best? 大家會點簡
Garr 一上就92唔係就best la
禁區頂kdb 綠燈射
點解一上就92? 我見baby gar stat都幾靚
樂觀sir
Baby同 mid 用落我覺得mid 會勁好多
阿里用嚟做b2b好唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞