FIFA20 Ultimate Team 不推文討厭區 (165) 中紅包皮即表演1mil賣totgs 包

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
懶得入人炒
係咪棄驚第一步
原來上個Post有人屌人走場
印象中條友好鬼鍾意駁嘴
繞口巉手
ok thx
Rttf dem
咪講左唔想嘈,同埋我幾時成日嘈呀,得今次又話成日

如果有150k-200k,son轉打lm,cam轉阿里/KDB會唔會好d定係其他位轉人好?感謝
又吹奏…… 夾唔到chem
上年wl撞過
post左上黎比人屌返轉頭話對面都有蝕底 無問題
右邊佢最勁架啦
美欺
美斯中間
Sam 哥budget三球入前場4個有咩推介(4222/4231)
中場後場都夠chem唔洗理
美斯中間
要用嚟打邊dem會勁啲
今日係禮拜四
無話你嘈 話你駁嘴啫
早兩日啲人話包皮可以strong link Lala
你咁答

仲有之前toty 你話簡迪係鐵膽
我就提返簡迪係當時三隻中場票數落後
雖然最後係出咗簡迪
但我都覺得鐵膽應該係形容最毫無懸念嗰隻
屁 包 rttf dem 7chem花
唔夠錢入埋花就ben爺都得
無問題

係閪啫
等埋potm ben 先?
包91/92會唔會差好遠
咁又唔得,咁aouar 連唔連到先,好多人都話換aouar 啦, 依度好多野都有人唔同意見㗎啦,唔同意見就叫駁嘴, 咁大把人都叫駁嘴啦,勁龍門大唔大分別又有人講,唔通又叫駁嘴呀,洗唔洗個個意見都要係呀係呀咁答呀
上個po 我覺得可能用狗/西去形容一球走場可能有d 不當,我都話唔想嘈同講番係ea搞成咁,咁你係咪係都要攞番黎嘈呀?
仲有你最尾個例子,我提出簡迪係鐵膽先,點睇都係你駁我下嘛

本身都冇諗住嘈番,係你冇啦啦又成個怨婦jer 番轉頭
其實Ben sir potm你哋係咪幾錢都會做?
宜家SIF都50萬
真係諗唔到potm會平得去邊
人地講緊包皮可以strong link
你話唔得
人地話433 可以
你話如果連CM咁乜乜乜乜都得啦
咁都唔係駁嘴?

入場打4231
如果想加隻美欺打中間 ( st or cam ) 應該換邊隻好 同點擺陣先盡量full chem

艾辛同迪布尼untrade
“艾辛同迪布尼untrade”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞