簽左臨時買賣合約 買家撻訂 條數點計?

426 回覆
7 Like 59 Dislike
樓主最嬲係用唔到市價賣兇層 就算你之前唔知但事實真係

依家走左條水魚,仲要唱通曬街

又真係幾嬲
大家幫手宣傳下,ig,fb,tg,Twitter 同你身邊既朋友。

北京2022年冬奧會企業贊助商不應享有稅收優惠
27 號又到期, 仲差約 17028
https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again

新白宮聯署:計劃香港雙普選
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-universal-suffrage-plan

加入工會
https://www.facebook.com/國際聯署簽名師工會-102713011251265/
兇宅網冇寫,新聞冇報,銀行估足
你話佢係兇宅就兇宅呀?
咁都算兇宅
咁舊屋苑隨時有幾十個兇宅...
咁要proof 到佢買前知定唔知。。
都係果句 睇官信邊個。。
最撚慘係 我之前用市價買左呢層樓 跟住依家又要劈價賣比人
佢唔講的話
成交完比買家投訴
隨時連牌都比人釘埋
我諗在場兩位agent可以做證既
我所講既所有 全是事實
咩紀錄都無
點知真係凶層
究竟係真定假呀

一係你去問下管理處
睇下佢有無相關紀錄
告鳩佢
叫銀行cut票咁撚串
agent話電話 record 係X室 但無備註係咩事
我搵新聞一單都搵唔到

既然知道幾樓咩室 咁新聞實有啦下話?
我吿硬
同層死人根本唔算兇宅
經紀都無責任要講
講左都唔會影響臨約
你無啦啦平五萬改臨約已經係戇鳩
佢自己啲內部reference?
你不如搵朋友扮睇你個單位
問多幾間AA, 睇下係咪個個都話你係凶層

咩事都唔知就話你係凶層
好似離譜咗啲
因為我想快快手 轉走層樓 換樓 都廢事諗咁多 遲啲呢單野 唱同街 我批價比5萬仲要多啦.....

最撚on9既就係個agent
不嬲都係搵哂都冇報道嘅就當冇事架啦,銀行都未必有record,個agent係唔係on9 架?定係同買家夾埋呀?
佢話驚 其他地產既agent會同佢講翻 個agent驚奶屎上身 所以就主動講
但由頭到尾 出事既單位出咩事我都唔知 新聞都無一單
睇查冊
查個個單位?
查冊唔會寫凶宅喎
我依家有咩途徑知道 佢所講既x單位係出過事?
同住o既人死又或者係租客死已經睇唔到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞