簽左臨時買賣合約 買家撻訂 條數點計?

426 回覆
7 Like 59 Dislike
有無必買必賣條款?
佢是否弱智
殺個細訂算啦,如果真係打官司你層樓有排唔洗賣。
依家引發左好多事出黎要處理

1.要搞清楚究竟x單位出咩事 地產有無搞錯 事實係無出事?

2.刮個仆街美聯地產出黎同新聞9up 我已經有佢名 係邊間地產做

3.依家成層業主都唔知咩事 除左x單位,如果真係無出事 會搵區議員幫手

4.殺佢老母訂
唉 殺完個細訂 之後都要再劈一成賣 我屌
條氣好撚唔gur
可以點查?
希望搞清楚吾系啦
搞清楚的話樓豬淨袋18幻
如果真係無文件 查唔到 咁凶層呢單嘢可以點算?
口同鼻拗 依家上新聞標籤左我地係凶層單位
就連同層 某單位 一手業主都話唔知發生呢件事
殺定,AA有問題就叫佢自己去告個AA
有個仆街方法既,你放比d細地產行同埋59x放自讓,平少少就得。
你去入張票
然後銀行會話你知彈票
即刻可以拎埋張合約報警
人地咪話cancel張票囉
又冇呃到樓主野
純合約爭拗,冇詐騙成分
黑警點會理
如果打凶宅9成都輸,因為凶宅係唔定義既
唔告正仆街
TKO 區?
你話cancel就cancel得
唔講咁多啦
簽左合約 單方面取消
傻西生意都未做過9吹

你試下做生意開張票之後彈票話我cut左睇唔睇俾唔俾人告到仆街
個page 404
其實先唔好諗D訂殺唔殺到。

我覺得樓主係想知道可唔可以追到差價多D。因為本來用市價放,但係依家上晒新聞,好似再用到市價放,要用凶宅同層價放,如果個凶宅係正格離仲慘。
差唔多
真 18萬小數 一陣係真 俾銀行追差價/賣唔出仲慘
(星島日報報道)新春長假期將至,二手買賣呈觀望,成交以低市價主導。美聯分行經理林志堅稱,將軍澳南豐廣場1座中層F室,419方呎,2房間隔,屬凶宅同層,早前以700萬放售,終以648萬獲同區上車客承接,呎價15465元,低市價約一成。此外,同區屋苑將軍澳中心亦錄低市價成交,為1座中層A室,465方呎,2房間隔,以768萬售,呎價約16516元,低市價約4%。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞