喺香港做窮人真係好撚慘

319 回覆
21 Like 271 Dislike
間屋乜都無,我都係喺宜家買啲好基本嘅床梳化食食枱,電視雪櫃洗衣機都買啲平嘢咋
咁都叫窮
如果買會寫我名,佢都會幫手供㗎
買土瓜灣
遲啲有地鐵配都有齊
6,000,000兩房都有 20幾年樓齡做到九成
大家幫手宣傳下,ig,fb,tg,Twitter 同你身邊既朋友。

北京2022年冬奧會企業贊助商不應享有稅收優惠
27 號又到期, 仲差約 17028
https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again

新白宮聯署:計劃香港雙普選
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-universal-suffrage-plan

加入工會
https://www.facebook.com/國際聯署簽名師工會-102713011251265/
將軍澳坑口大L把2房650萬買到啦, 係咪你自己要3房呀
每個月2皮當你男友無收入都仲有3萬洗喎
又5皮人工 2球cash
重點好撚明顯係串撚緊啲搵5皮都冇既連登仔連窮hi都不如
租樓
一個人搵五萬幾蚊
二百幾萬首期都話窮
曬命咩
呢區唔熟未睇過,考慮吓先,謝謝
搵五萬供兩萬幾仲要未計男朋友果份⋯
好輕鬆喎
屌你老母你都係想人入黎問候令堂既者
嫁比我
我月入六萬幾
有樓供緊 90後
元朗 市區大部分實呎價一萬,萬一蚊左近
唔近西鐵站附近私人屋苑
屌你老母
無乜睇過坑口,研究下先 thanks

我都想住3房呀
租過樓未?
Ching教精樓主
不過睇佢都係fg寸緊連登仔多
咪撚覆佢啦,玩野
呢條仔無入息證明未換條有既囉!
係夠洗,但男友覺得由租萬二三蚊去到供兩皮,多咗個好大嘅負擔,同埋啲儲蓄真係一Q清哂
吊 咁你叫佢自己租樓住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞