[#AllOut] 車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
起身見到雷斯報恩 但兩射兩中2:2咩玩法
好彩無睇
繼續用短手狗無問題
但前面買返啲入到波架啦世三
https://fbref.com/en/comps/9/keepers/Premier-League-Stats

你自己慢慢睇, 已經唔係一場半場既事
成半季有多, 依家先拎出黎屌已經好比面
我地後防成日空晒係事實, 但係kepa今季一定係英超最差果個咁濟
平時角球果d蝕底都預左, 但係矮龍連反應/預判都做唔好就一定玩完
單刀kepa十球輸九球 其中起碼一半無反應企係度 咁都唔係廢?季初屌kepa呢度班人盲撐 到出數據歐洲5大league 132個龍門排到127位都仲有得賴後防 係咪前126位個d球隊後防都好過車?全英超最低save percentage 都仲好意思撐?kepa 186cm 聖卡西 185cm reina 188cm keylor navas 185cm 點解得kepa失波多成咁 好心撐佢個班搵藉口搵好d 講後生龍門人地dean henderson 細佢三年高佢2cm咋表現好十倍
輸第二球冇藉口可言
Navas 呢d 先叫龍門
第一球 有d偶然性 kante 仆街都無計
第二球 真係垃圾級防守
雖然我原意唔係講緊Kepa,但我就佢都想講下,唔係話死摟Kepa,但有冇可能係希叔問題?換個龍門教練試下先啦
第2球譚狗根本唔應該返埋去
唔得就係前場坐低算, 咁樣返埋去會影響隊友
結果真係頂死左艾馬狗
撚狗又話唔會換Given入黎
好彩星期六係打fa cup,唔係聯賽
我買咗飛去Hull睇
佢正宗愈幫愈忙
你番黎 聯防 一左一右 艾馬臣 守佢落底 好正路
你譚狗跟埋去追做麥鳩 結果一齊比人 cup番出大位 空晒
希叔要祭旗
總之 80m 就射左落海 血本無歸
第一球最撚ON9啦
擺明心急想入多球就谷撚哂上去
同埋呢隊閪波次次俾人接到解圍波係咪真係逼得太前
當一個龍門冇咩犯錯都可以有咁差嘅數據,佢平時嘅training就有機會係關鍵
引用:#765
堺雅人
• 2d
琴晚Joelinton個頭搥仲以為短手撚咁撚勁救返出黎,頭先點知睇返原來中眉彈出,呢條撚樣10m 都唔知值唔值,次次打親對面個龍都穩撚過佢

55.4% — Kepa Arrizabalaga has the worst save percentage of any keeper in the Premier League.

127th — Out of 132 keepers from Europe's top seven leagues Kepa ranks 127th in save percentage.

£72m

全英超最差、全歐洲七大聯賽入面倒數第五最廢,撐佢班球迷仲好唔好意思賴晒落後防到

仲話要比時間佢,不如20m 買多個中下遊算撚數啦屌,全歐洲最廢第五,得4個龍廢得過佢咋屌你老母
編輯引用

以後記得
全英超最差
七大聯賽尾六
屌拿星咁樣70幾80m
想講tam有傷啫
買唔到卡雲尼/新前鋒 可以宣布完季
屌好彩瞓咗
10年膠易
廢托對阿古
kpea對艾里臣
囉夠40分 已完球季
唔係既 都幾精彩 心情好似過山車咁樣姐
做教畜 今日第一日放過年假 真係慶到訓唔著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞