[#AllOut] 車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
夠鐘死心了
較咗鬧鐘 但係打算熄返今晚都係西波硬
主場輸俾阿狗
今晚睇傳奇雷蛇番黎剷草
Update @alvaroodriozola: Álvaro Odriozola will be a lone deal for the rest of this season @FCBayern @SPORTBILD @BILD_Bayern

Exclusive: Álvaro Odriozola is already on the way to Munich. The Deal is Perfect! @BILD_Bayern @SPORTBILD

https://twitter.com/cfbayern

拜仁都借人
垃圾車
Chelsea held talks lead by Makelele, Atletico favourites (Goal).

PSG will consider £17m for Cavani, who only wants Atletico (ESPN).

Chelsea interested, PL IS an option for him (L'Equipe).

Cavani's wages could be stumbling block for Chelsea (Standard).
勁既車迷唔會上
Dllm 撚狗唔簽人自己落場踢?
shaw
好彩有Marina把關
唔洗睇呢條廢老獻世
佢撚有權簽人咩傻鳩
其實夠人用
只不過撚狗廢 陣容又廢
好有花膠二世既味道
cavini今年好似好多傷
咪臭係 唔肯洗錢借下人都得掛
板藍根升到咩價位?
lkk同巴卡算唔算
寧願要Alex telles
當初同一樣嘅說話 Kepa咁後生簽佢長約 結果就買左個127位55% save percentage嘅龍門返黎
都月尾 一個人都未買
講好左 大量入貨 一字排開 咩柒都無
邊個講好左大量入貨
都月尾 一個人都未買
講好左 大量入貨 一字排開 咩柒都無
邊個講好左大量入貨

干爹做到了…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞