[#AllOut] 車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike

After the game, Werner posted on Twitter: "Haben dich vermisst' Bundesliga." That translate to English as. " Missed you, Bundesliga."

In response to the suggestion that Werner was actually touting a move to Chelsea, the German club mocked up a tweet to make the translation read: “I’ve seen Chelsea play vs Newcastle, so I’ll stay in Bundesliga.”

垃圾車咁都俾人串
咁都唔串對唔住自己啦
Lampard on Cavani: "He is a great player. I am not sure what the situation is though. He has experience, but many players are."
撚狗同拿高士文
跟邊個大佬
唔係仲要諗呀
達sir上場後阿狗6場拎咗7分
J死我咩
諗返起當年高普去利,頭兩季呢到好多人笑利,又話唔怪得教到多仔降班
車狗要開始接受呢幾年盃皮都唔會摸到既現實
到阿迪達帶到拎冠咪先出嚟j囉
自己排第四又話球員教練都垃圾
排中遊嗰隊就起勢咁j
呢度幾多人笑緊撚狗
撚狗第四:垃圾,呢個分喺之前油狗已經炒左十世
阿迪達6場7分:迫搶好好j好有希望
全世界都笑緊阿狗沉淪
車區ching已經j緊阿狗係進步緊
真係走得好前😭
強陣打列斯都係啱啱贏到
我用車沉淪緊回應人地覺得阿狗進步緊
從而帶出我都想車唔沉淪可以進步
你拉去兩者之間既絕對強弱做咩撚

你由高登到以家都係咁冇進步過
睇到咪又係做d 英人既後備
Moses done deal
奪冠傳奇又要去意甲幫干爹奪冠了
Agreement between #Inter and #Chelsea for Victor #Moses. He will leave #Fenerbahce in the next hours. Inter will close him on loan with option to buy (€10M).
俾錢買啦仲借
要比錢買大力同牙朗 冇錢了
意假係咁上下
進步???
有預感干爹會一月買齊大力 牙朗 借摩西 勇奪意甲第一
摩西又準備變返最強翼衛ver
聽晚等我地幫佢起埋機就真係有進步啦
希望阿sir把握最後起機機會
干蛇Plan A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞