[#AllOut] 車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
打多個都贏唔到
又要求獌狗失分
任你技術再好 你先天手短就係限制左你既表現
但同時有好多唔高龍門交出既表現佢令人索覺唔到佢身高上既開題
咁呢d 就係企位 預判既問題
唔係一球半球 就話佢手短
睇左季半 有好多球 都發覺佢差小小就救到 先有手短既感覺姐
炒左Marina咪屌少陣
好驚下年去到要睇呢d西波
其實嗰2下失球其實就唔太關kepa事 不過條友都傳咗2下醫院波出黎
撐撚仔
第二球 咁都救唔到

短手狗真係仆街死
第一球 單刀 唔多講
第二球 係典型 kepa 飛盡但手短
唔係話怪晒佢 但點解咁多人都feel到手短呢個問題
就係佢失左好多呢d波 先會咁
何輝定丘仔話可能比人遮視線
但都救唔到kepa啦
全英超最低/五大聯賽尾四撲救率
而家失親波 都會自動波屌柒kepa又救唔到先
Feel到你老母咩
手短就手短啦

根本先天條件就已經決定咗佢嘅生涯高度
80m轟落去當拿隆馬仲好過呢條矮狗
波台敍利亞
明明雷狗紅牌+贏波就可以笑阿狗到季尾
手短唔係罪 但你d 企位 預判要好準囉
聖卡西夠短啦 但人地神救多到仆街
我覺得係成隊集中力同體力不足
成9日下半場中後段失波
當然kante突然謝老四上身係好on9
true bike
雷斯true blue 都幫到盡 都和
肯套現簡狗未?
搞到而家冇得笑雷蛇
比簡 踢番防中專心防守先啦
間唔中先上下腳
而家 隊波廢到咩都要簡做晒
Breaking | Moussa Dembélé: "I am a Lyon player & I will remain so until the end of the season." bit.ly/MoussSpeak

Speaking in the mixed zone following Lyon’s qualification for this season’s Coupe de la Ligue final tonight after triumphing over Lille, Moussa Dembélé appeared to definitively put speculation about a January move to bed.

“I am a Lyon player and I will remain so until the end of the season. I do not think that there will be a departure this winter. Lots of things are being said. It is up to me to ignore that and remain concentrated on the pitch.”
https://twitter.com/gffn/status/1219768077585453057?s=21
Cavani's wages might not now look as scary to Chelsea as their current form and possible injury to Abraham...
當拿隆馬一樣咁19, 證明你冇睇意假
個撚樣成日出迎時間錯晒
唔出簡win rate高3成有多點解釋?
古圖come back plz
趁簡迪仲未嚴重跌watt 前拿拿臨套現啦,還掂打弱隊冇用,對強隊又跌watt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞