閃電11人sd(3)- Level-5唔識搞手機GAME的

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
18粒夠升1隻wo

我係講緊FW+10, MF+10, DF+10, GK+10
都係少少,少少咁出比我地
定係而家d手機game已經無左刷素材呢個概念
要等官方比/課金
每日商店用火買: +0.1
手機game係用黎吸金的
唔係咁 隻game咁少內容好快玩完
其實玩到今日
都知未來玩ge野會不斷重覆了
1. 單機活動關卡, (刷E刷C角)
2. PVP活動關卡, (排行榜拎獎勵)
活動wiki
可以望下16:00個陣1000名係咩分數
901~1000 位 22,096 pt

https://gamerch.com/inazumasd/entry/122377

呢一刻901~1000位係....37103 pt
3886位 19395 pt (我)
佢有陣會有個半個鐘+50%既boost(唔係道具
想知幾時會有
唔洗諗1千位 5千都難搞
遲下出升s料 換個隻可以升番上去
放心, 好易追, 依場係龜兔賽跑
換既A同S係同一隻?
新手幾問

1)左上戰術點先易快滿? 傳多d? 俾人攻多d?

2) 左右個直欄(光束炮直入goal)點先易滿?傳多d? 定其他?

3)光束炮點先易入 同點選擇幾時發動?
我就門將傳俾DF時發動 前面遮曬位
人地就中場附近發動 一發動其本上彈牆必入

4)承上 點練d彈牆入波

5)我依家隻GK係送既d圓堂 點樣升c b a 甚至s?
齋食經驗車胎同用火去解鎖最高LV好似冇用

麻煩各位巴絲

塞架也羅謝(圓堂金句)
9-10
12–13
19-20
而家750
瞓醒唔知排幾多
thanks
邊到睇架
1 開多d技

2佢自動會儲,比人入波加多d
3睇電腦點射啦,用埋間尺
4間尺
5升 grade要打pvp儲幣,新手黎講唔好攪住

你玩左幾耐左右?貼隊波上黎望望
如果新開無耐不如刷個有前鋒同龍門既ac?
佢後面括號既字係一樣 姐係同一隻黎
但我想要野阪
努力守5000可能隻驚根本冇咁多人玩
其實應該唔難
我都守5000算 要返工根本冇咩可能衝1000
我覺得s野阪勁過隻圓堂
唔係超級有愛隻圓堂就算
除左括號入面既字同利根川唔同之外
必殺技又一樣 係個雷門killer換左做不屈
連衫都冇換
反而隻野阪變左同必殺技同屬
skill有chain強化同超技
真係值得打返隻
隻圓堂其實ON9 山屬但PASSIVE加風屬技10% 變撚左三國之流

兩個s撞位 屌
可否開局
開, 之後抽信箱20抽
再教學11關拎錢再20抽
再問
為咗推返高佢招風屬 風神雷神啫
除左武方勝仲有咩角色有加成,同埋個加成係加咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞