閃電11人sd(3)- Level-5唔識搞手機GAME的

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
起身就可以棄 60000幣0活動S
隻Game抽s機率低到想棄game
屌 佢回卷好慢 咁攪打唔得快WOW
佢個活動有專屬體力卷 又呃啲課長用金幣買回體卷
頭幾位已經打到四萬幾分 最高刷到九萬分
仲要D角色限時打
同埋指定鐘數有BONUS
真係好撚CAP水
佢用普通波黎射就算啦
打夠場數換哂堆角色同道具算
無課同排名戰無緣
抽左一下 金左
仲諗住中新野 點知係灰機
抽 3000 中白兔
排名 PVP 無分上下半場, 無得用囡囡回 GP/TP
用隻大大力撞對家, 殘 50 秒已經撞到得隻 GK 仲有力出技, 任食
+1 攞石打活動仲好
有冇人知佢隻 event boss 係點打架, 打左幾場佢都係冇扣血
因為你冇WIN??
我一野就殺左佢
有 win 呀, 其實係點扣佢 GP 架? 我開場見對面隊隻GK 就係隻BOSS, 射又射過, 撞又撞過, WIN 完出番黎佢個GP 都係 2XX/2XX 全滿
其實我係唔明隻BOSS 點打, 點先扣到佢血
應該個玩法係咁
打下面果3格細 唔同難度(直接最難就得)
之後儲5舊野 就會開到隻王
再打贏佢就OK

我又冇試過扣唔到隻王血 次次都係秒
原來係要儲 5 舊野架? 我開頭唔知, 冇5舊野都開到隻王出黎倒數.
即係個 5 舊野係隨機WIN 之後跌既?
屌你老母臭閪 對面明明係唔撚夠我砌
但我射就97%入都畀佢撲到 都算
佢射埋嚟得200零攻諗住食撚滑
就連續2球都出技失敗
死撚要屈鳩我體
你橫掂都要4424就咪撚嘥我100秒時間
一入場就寫我輸咪算囉
YES
雖然我一開始都唔知要儲野 直接按王
但都可以打到隻王
唔知儲完會有D咩獎勵
倍數個個係pvp? 同計戰力?
自己改返個excel啦
1, 1.2, 1.5
應該係計pvp完咗後所得分數倍率?
贏左兩場7千幾位
目標: 1000位
是咁的, 個活動點玩先最高效益呢?
首先刷刷刷, 刷到夠勝利次數同埋換野幣,

換A員堂(活動版), 上10突
1000位拎埋S員堂(活動版)
之後就會係A(10突) 直接上 S(5突)
好似係咁
隻game射波咩都太睇運,真係唔知玩咩,抽人已難
玩互射12碼
現實中, 中柱, 炒高 成日都有ga啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞