閃電11人sd(3)- Level-5唔識搞手機GAME的

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
所謂咩10抽3000幣真係好低爆率
你俾我20抽都冇用
中s得2%
爆率超超超低

Btw點解好快執笠? 姐係好快關ser 終止營運?

同埋
屌佢老母原來可以分身上場
nds果陣係唔俾 除非你(1過角色落2/2過角色落3咁)
我打活動見到人地前面用2隻豪炎寺 輪流出技屈機
10B應該上到3S
(因為你中咗S, 無得用pvp料進A)
雷射炮好on9
圓堂拎緊波佢撞過黎撞走圓堂兼入波
冇得逐格升架咩
當你手上有同一隻角色GE高階version
就會唔畀你用pvp材料逐格升
6000金幣抽2% S 好大伏
課金好少少,有3% (我心諗日本仔係咪真係會落答)

但聽講最高upgrade到a升唔到s 堅定流?
同埋抽到bcd再由c/b慢慢升 應該好大支出
一係靠課金 一係用幾個月時間(甚至幾年)

順帶一提
新一集好唔熱血 求其畫咁
個新主角除咗執雞頭幾場入波之後完全冇用
路人甲兼大頭用途

而且強行弱化圓堂鬼道豪炎寺
連豪炎寺請食波餅都唔畫
反而射兩下一星 用奧米加以牙還牙
明日人又瓜瓜嘈 但你俾鏡照完失波又會話好奇怪
俾佢見到以前豪炎寺請食波餅 王牙世宇子 佢會唔會喊

最後
死人Level5
本來以為可以撥亂反正
全國>外星人>世界 變做
全國>世界友誼賽>全國>世界
但依家
有足球小將feel兼比以前無印手長腳長好多
好多靠補射靠普通射門
屌你仲係閃電十一人? 大地烈焰呢? 地球呢?
隻迪老大係咪限定?
Level-5 有限定呢個概念
"但聽講最高upgrade到a升唔到s 堅定流?"

升到上S ga
但pvp仲未開放s進化pvp畀你打啫
等下啦
我諗佢應該係呢個活動有buff
唔同正月限定
雖然迪老大大巴大巴車落吉良到

本書點拎
主線一堆關卡有
但最高係ss?
我見日本攻略網有ss
咩網呀?
你講緊評分呀?
想問下有冇即時pvp 同埋課金係咪都係抽人主要用途
有即時pvp
但都會抽到電腦對手

暫時只有抽人
遲下會出裝
佢出裝先算啦,又係無底深淵
佢個玩法有d悶
開game到而家都小左好多巴打
手機game
頭2星期
90%玩家玩首抽就棄
同埋無合作成份
無得組隊, 係少D人上黎ge
轉彎係咩玩法
成日都見到啲電腦條path識轉彎
場場和 玩閪咩
要用兩隻手指拉 一隻手拉隻人 一隻手向左右拉條path
真係頂唔順隻驚個轉盤系統...尻嘅
用豪炎寺係咪一定要帶爆熱pvp未見過唔用爆熱 打到我仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞