閃電11人sd(3)- Level-5唔識搞手機GAME的

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

原來有A野坂
即係叫我呢D可能 5000位失敗ge人用住A(10突)先啦
之後等S RANK PVP, 農PVP進S
白兔屋(S) (活動角)
迪老大(S) (活動角)
打Boss左右兩邊有咩唔同?
係咪點都㩒3張券嗰個?
信箱20抽中左限定pool s gk
好, BLOCK得
我就野野都3張
因為想快D清卷
琴晚刷到四點
3張有幾多分?
3張好似只加強你角色?
咁大獲 唔怪得人地D分高我咁多啦
我好似落左一隻武方 一場16XX 3張
屌 以為高分啲 次次3張
第10關BOSS, 1券 大概1000分
3張幾多分?
16XX 不過有BONUS時間唔準 一陣打多次再報上黎
無用過 3 張劵
目前 2xx 位
如果日日 keep 住清劵, 應該守到 1000 內
有BONUS 角色??
有白兔
應該主力升邊隻
點keep到...日日訓工跌1500位,頭都痛埋
弱者先要訓教
利申日日訓10個鐘
豪神先,如果好有愛皇帝先都得
野阪同豪都OK
睇下其他人意見
冇咩用 ds玩嗰陣剩係計技既屬計相剋
純粹技同人同屬有加成
人既屬唔記得係計極小定直頭唔計
而家計相剋直接計隻人個屬仲要計勁多
即係山屬龍用林屬技都係俾風屬人用風屬射波技剋
咁我不如用返山屬龍山屬技
本身同屬個加成多過佢個風屬up配風神雷神啦
所以我隻圓堂 配返個山技必殺畀佢
手動玩ge話 見風神雷神數值勁少少先會用

無其實gk, 用住先啦
隻圓堂其實ON9 山屬但PASSIVE加風屬技10% 變撚左三國之流
為咗推返高佢招風屬 風神雷神啫
冇咩用 ds玩嗰陣剩係計技既屬計相剋
純粹技同人同屬有加成
人既屬唔記得係計極小定直頭唔計
而家計相剋直接計隻人個屬仲要計勁多
即係山屬龍用林屬技都係俾風屬人用風屬射波技剋
咁我不如用返山屬龍山屬技
本身同屬個加成多過佢個風屬up配風神雷神啦
所以我隻圓堂 配返個山技必殺畀佢
手動玩ge話 見風神雷神數值勁少少先會用

無其gk, 用住先啦
完場D對話幾時先肯加個屌你老母落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞