【震怒】我正式宣布,全力發起 #Weak Britain 正名行動

268 回覆
417 Like 90 Dislike
咪串錯Britain
但英國國會報告建議suspension, 你係偷換去terminate/annul
你知唔知英國佬幾撚驚我地唔屌支那屌佢地?
睇下點

你屌支那政府 你又邊位
你up乜?
[行 動]1.12 1.19 都 活 集 會 同 大 遊 行 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/1814608
[行 動]1.12 1.19 都 活 集 會 同 大 遊 行 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/1814608
weak完又點,會惱羞成怒之後幫你
屌撚埋全國,邊個仲會support你
Push
屌你搞掂好主線先啦,警蓄咁心急上連登開PO帶風向,為我地樹立更多敵人
被攬炒巴踢爆完都死都要衝出黎柒
然後垃圾hkip就話自己都會咩踢爆攬炒
因為Poland Ball太柒
HKIP獨立黨三番四次企圖劃清界線

不過HKIP獨立黨喺poland ball眾籌post已經表明身份
唔撚洗旨意劃清界線

然後有人喺HKIP獨立黨個FB page度揭發Poland Ball,
HKIP獨立黨完全否認關係

以為咁就割到蓆?
HKIP獨立黨喺facebook推Poland Ball眾籌

仲想同人講自己冇份??

HKIP獨立黨因為poland ball搞得太柒, 影響形象, 所以不停企圖撇清關係, 大話連篇

HKIP獨立黨唔撚洗旨意同Poland Ball劃清界線
屌人並唔會令人幫你
只係情緒發洩

太陽與風lee個故事居然未聽過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞