【震怒】我正式宣布,全力發起 #Weak Britain 正名行動

268 回覆
417 Like 90 Dislike
Push

#Britishit
其實我唔應該再叫點樣幫助香港
我地 文宣方向要話比佢地國民聽,政府同中國合作會帶出咩後果,講返壞處比佢地知

例如:紅色資本會入侵,本地企業會衰弱,慢慢比代替,最後比人控制資源物價
唔好等佢地以為有得用平野咁爽,代價要後代都要還債
推比世界知日落廢國為左奶共可以去到幾盡
嬲都無得屌票架
好撚正 下波就呢個波
創意香港真係正
要屌都要小心字眼就住嚟,因為外國人未必了解背景,字眼一過火就有反效果
例如: we strongly urge the UK government to acknowledge its duty to protect freedom of HK people. It is a JOINT declaration, so both parties are responsible for the situation in HK. (鳩寫)
反面教材: the UK is so trash. Sucking CCP dick for rmb.
我只係善意提醒,希望大家玩twitter小心d
樓主覺得啱聽就pin la, 多d人睇到
你講得好好
1. 落佢面,屌柒佢嘅聯合聲明無尊重過香港人嘅意願,害撚死人
2. 成為極權國家嘅幫兇,與恥為伍
3. 醜化佢哋形象,日落國為利益淪成為極權嘅朋友,自私自利
4. 屌英撚助紂為虐,害到班年青人失去生命,鑄成大錯

我覺得既然哭無用,咪試下鬧囉,反正班英國左膠最愛面子,求佢哋就大爺心態,唔揪唔彩

屌佢哋所謂嘅大愛民主自由思想係搞到今時今日嘅香港人生死未卜,一片死寂,佢哋要付責任

(雖然有少少無賴,鬼叫佢個領使館做報警撚拉手足)
PINNED, THANKS BOR!!!!!!!!!
屌英國= 覺得英國有救

屌支那= 覺得支那有救
樓豬似係屌票撚

係咪熱普城信眾黎架
軍絲你分析得好好,英國佬唔激得, 最撚要面嘅民族
可以搵你幫手?
相當高質REPLY 已BOOKMARK
自己起底睇
冚家產
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞