【震怒】我正式宣布,全力發起 #Weak Britain 正名行動

268 回覆
417 Like 90 Dislike
英國國會報告建議suspension, 但你偷換去terminate/annul
誠懇呼籲唔好再舉美國旗,你唔係美國人又搞佢哋支旗,美國人會好反感
https://lih.kg/1319023

多謝認證
Dovc係乜黎?
人哋認咗柒啦,

你叫英國廢聯合聲明, 認咗柒未呀?
Diu, Churchill sent the Royal Navy to take over HOng Kong in 1945
香港獨立黨 破壞英港關係

2020-01-13 / by martinoei 黃世澤
香港獨立黨 呢班友係垃圾,呢度嘅讀者一般都知,但似乎好多人仲係唔知,呢班人渣叫人狂炸英國國會議員嘅EMail,不單於法無據,而且更會影響香港同英國關係,呢班友根本係共匪嚟,大家不單無必要再呼應呢班友,而且呢班友係必須影佢哋大頭。

香港獨立黨 呢班垃圾想玩到幾時

首先,巨量一式一樣嘅Email,人哋可以直接當你係Spam Mail,所以係完全無作用,呢個只不過係滋擾行為,如果日後你真係要向英國國會議員求助,人哋收唔到你Email,送咗入Spam,你係咪向 香港獨立黨 呢班無名無姓,不負責任嘅寶藥黨算帳。

另一方面,英國同大部分西方民主國家一樣,國會議員只會應番自己選區選民嘅Email,係大臣可以用大臣身份,應佢職責有關嘅Email,但一般都係授權公務員代覆。否則西方國家啲公司,想同啲國會議員打關係,點會俾錢保守黨果啲籌款活動(好多唔同款式,只不過我唔會喺呢度講,公海賊多),或者好似我咁,直接每個交黨費入黨,因為黨員就可以用黨員身份,向黨高層反映意見,呢個係傳統所容許。所以好明顯, 香港獨立黨 呢班友,由頭到尾都唔尊重英國嘅規矩。

而英國係有絕對理由唔應 香港獨立黨 機,大家都知道, 香港獨立黨 喺英國政黨登記被註銷,應該同班友財政報告亂七八糟有關,更大可能係, 香港獨立黨 嘅財政來源根本係唔見得光,否則點會財政報告半份都無,你齋係呢點,都無可能當呢班古靈精怪嘅友仔係手足。仲要呢班友,好多當年同熱普城關係密切。

大家要留意一吓典型熱普城政治騙術手法:

吹一啲唔可能發生嘅政治主張,係實務同理想都唔存在
因為網絡時代,所以整好多個分身出嚟,其實都係同一條友,熱普城好多Page嚟嚟去去都係果幾條友
熱普城仲有個教主現真身,只不過示威就播帶,正宗無膽匪類。但 香港獨立黨 更衰,半條友現身都無。
香港英領被侵犯主權事件,係應該搵英國登記咗選民嘅人搵MP傾呢件事,而唔係玩炸郵箱,而且唔該交代你班友係乜水先,我feel到呢班友根本係非洲式神棍政客嚟,你真係跟佢哋玩,香港真係唔變非洲咁樣Fail State就奇。

香港獨立黨 突然活躍,其實我睇呢班友,應該係收咗風BNO可能平權,中共泵咗唔少水入去俾佢哋,畢竟台灣班友應該輸清光,台灣戰線玩完,熱普城都可能變埋Condom, 香港獨立黨 咪執行中共俾佢哋嘅任務,以前有好多人都被熱普城果班人渣敗類浪費光陰,如果唔係熱普城迫害,陳巧文要潛水咁多年,佢係香港勇武之母,佢出返嚟,熱普城班仆街都仲要翻舊帳。香港人無謂歷史重演,係唔係。
如果英國想攞返Glory 佢會識做
樓主你夠膽唔認係獨立黨?
咁既態度屌鳩英國,係想做成件事定搞難件事?
英國國會報告建議suspension, 但你偷換去terminate/annul
跟VCLT 係唯一處理違約方法
pish
但英國國會報告建議suspension, 你係偷換去terminate/annul
屌英國最大得益者係邊個,自己唸
最初一齊cap水喎
扮失憶?
冇必要要屌 7 人
Connect 其他國家好過
#我地係香港人
???
樓主仲叫佢出兵救港
#Britrash

簡單直接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞