【震怒】我正式宣布,全力發起 #Weak Britain 正名行動

268 回覆
417 Like 90 Dislike
其實英國奶共,香港人睇到灰既
我地尼段時間更要同英國人民做好文宣打好關係,唔好下下不屌9 人地先
如果未來脫歐,奶共,華為5g有做得唔好出問題就比機會我地,未來有咩變化好難講,蔡英文連任都係香港間接做出黎,英國政府周身都係政治炸彈,差在有無事件可以點燃佢

我地目標要中共敵人出現,唔係香港敵人出現
屌英國無用架

班小器鬼受軟唔受硬

要英國喺老母個閪度死出返黎做野
就要包裝到成件事好有光環 做左有so
佢地先會郁
剛先睇到
你pin左果條exactly 就係我想講果樣野

無乜事我返出去先
加返個政府可唔可以
費事得罪英國人
畢竟政府唔代表人
你見香港政府咁廢就知
呢個正
[Twitter要人!] Luke de Pulford正跟進英領事件 https://lih.kg/1820092
屌左好多年啦 怪人咩啫
解密文件都講哂 擺明賣港架啦 但BNO撚照樣不肯面對 只可以講英國人好識做門面野 政治手段一流

btw 我97年 我真係到依家都唔明 點解六四之後 香港人仲會信民主回歸
我有問過老母 大環境真係港豬為主 但六四死人架wor 坦克wor
打悲情牌對作為締約國解決香港主權問題嘅英國已經無撚用,屌到佢地冇得再縮為止
唔通靠你? 你上到Lihkg 都係因為英國
屌 冇撚用
英國佬最要面 要一邊屌一邊軟
香港冇時間軟到尾
有 幫手屌
屌英國人 等英國人屌政府
民主社會係咁玩
Britain-is-a-part-of-Chi-na
屌英國人 明顯人地屌返我地轉頭機會大好多
You can ask “Chinaman “Martin Lee how to hijack all the hk independence voice till now
咁英國國會係咪鬼?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞