[TVN年尾壓軸新劇]《鬼怪 - 孤單又燦爛的神》劇情討論區

1001 回覆
177 Like 9 Dislike
德華 應該黎監督佢地究緊可唔可以改變命運
今隻劇程進展得好快,好爽
第十集韓國改早左今日3點左右播出,viu應該7,8點就有中字,可以睇埋先去倒數
第十集韓國改早左今日3點左右播出,viu應該7,8點就有中字,可以睇埋先去倒數

屌你正阿喂

tvn 個時間表未改wo
真定假

真定假

未聽到有依個消息喎?

真定假

未聽到有依個消息喎?

now tv fb 有講

真定假

未聽到有依個消息喎?

now tv fb 有講

屌 柒咗 now講自己個台 今日早播尋日果集
今集真係大發 所有支線終於集結埋一齊去主線到
出左喇 我覺得最好聽個首ost
https://www.youtube.com/watch?v=t9KpdoSxVZU
https://www.youtube.com/watch?v=t9KpdoSxVZU

首歌最尾果段好正 soyou把聲
德華就算唔係神 職位都一定高級過三神奶奶
今集個幕死神來了
大boss 德華
咁多人睇緊直播
我都係得中字先睇
秘書跳舞果幕好搞笑

首歌最尾果段好正 soyou把聲

dl落黎cut做鈴聲一流

主題曲出左未 好似唔覺有
睇左第9集
覺得呢套劇最大特色係唔會好似其他劇咁多攬攬錫錫咁俗
咁樣好似顯得佢地之間更加有意思
Viu 第10集個片頭曲突然間低咗一個key
睇完第10集又要等一星期

2位買蔥大叔

各位2017新年快樂
三神奶奶 女主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞