[PS4 ]龍珠Z Kakarot 幾多號可以偷跑?

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
果時以為潛飯又救世界
但係佢最後帶得幾好 其實真正救世主係撒旦先生
呢隻game玩法 玩超一定伏
相反出GT行地圖探索會仲好
可能因為吉連都係好人唔係要統治地球果d所以無咩絕望感

同埋吉連好樣衰

不過佢算係好勁架喇 起馬係二人聯手先贏到
日本之前話佢係未打已經過氣既BOSS
剩係同你講佢好勁同好慘,背景垃圾人設差

BTW香港叫慈嶺
其實鳥山明都幾勁,一早話想完,但焗住要駁落去寫,人造人篇,布歐篇相繼出現,係不斷翻生有 d 夾硬,但故事情節又寫得幾好
其實好唔好睇都唔關絕唔絕望感事
用翻武術大會比,21屆22屆打武天老師同天津飯都唔係咩壞人,但都好睇好多
會唔會係單挑同群毆既分別?寫群毆寫得好既難度都好大,仲有設計咁多角色
其實係因為動畫打得柒又拖先唔好睇
你睇下broly打得幾好睇 講講下又想睇返4DX版
個人設真係好垃圾
一個著緊身衣光頭外星人
又冇詳細背景交代
一出嚟就話勁過哂啲神
又冇咩特別必殺技同能力
之前隻隻boss 都好獨特有自己嘅技
其實直接話佢而家寫得差就夠
不過難寫啲就真
但係難寫唔係唔好睇嘅籍口
不如正正經經寫好睇嘅對戰好過

角色樣衰唔係問題 正常都唔會個個靚仔
但係肥婆真係好嘔心
個人覺得外貌上最好其實係嗰3色狼
打緊the witcher 3等二手
其實集數上動畫唔算拖,三十幾集算唔多
但係打得柒,劇情又垃圾
好易厭,又睇得辛苦,好難捱
咁咪覺得好似好耐
同等二手
寧願伏啲錢比人中柒
冷靜啲
不嬲大部分問題都係動畫組搞出嚟
你睇漫畫正常幾多
剩係計宇宙大會 佢拖咗好多集出嚟
好多路人角色吹到好似好勁
悟空又無限體力休息下又回返
漫畫無曬啲咁嘅野
講返隻game, 今日有冇偷跑呢?
好想買
漫畫定位其實只係比豐太郎執屎
鳥山今次係動畫主線做好多嘢,好多問題其實都關佢事
反而我個人覺得好嘅point睇訪談先知反而係動畫組提出
漫畫上神台純粹因為動畫出得快做condom

相反我會欣賞東映啲原創日常多啲
其實人地話哂都係宇宙top10
勁都好正常 冇主角光環啫
如果我寫 不如兩個兩個宇宙分組混戰
又拖到時間,又可以詳細寫每個宇宙
起碼唔會個個都路人咁

本身設定48分鐘80人混戰其實已經好有問題
剩係call 全王清場呢下已經睇到屌撚晒鬼,但d鬼佬睇龍珠超睇到好high,首界限突破應該係呢幾年最多網民翻唱唔同語言嘅日文歌嚟
好神奇, 次次都俾機會其他角色出場
但佢勁得黎又唔會屈機, 成日唔夠打
動畫最大問題係唔應該要咁多集數
搞到唔夠錢又唔夠劇情 鳩拖
日常有啲係ok但係拖唔到咁多集
變到又崩又hea劇情on9
Cut返幾十集應該好好多
成套超都無絕望感同熱血
絕乜鬼望, 成套超都係同人玩玩下打武鬥大會
最開真格都係得去未來杜拉格斯個世界
同你一樣諗法 人中7最少有新故事睇
龍珠點會唔夠錢 孤寒唔肯比咋

的確問題係唔夠劇情,
不過要講應該係要佢加劇情而唔係cut集數
就咁cut最多變唔拖,但都唔會好睇
勁咪描寫佢點勁咯
肥婆個啲都唔知做乜鳩打到柒達苦戰咁
又無啦啦整個大合體機械人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞