[PS4 ]龍珠Z Kakarot 幾多號可以偷跑?

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
你仲去果到買?你係咪on9
打到stun再出招
我無打到個原因出黎 有無人做支線有留意到 原創得黎又幾有阿樂風格

所以我唔明果d玩都無玩既人 就話龍珠game黎黎去去都係玩呢個劇情好悶
只能夠說果d人只係跟熱潮, 人玩佢玩, 唔係龍珠fans
開波幫龜仙人搵咸書都好正, 幾鐘意呢隻唔係一味格鬥既玩法
果到我以爲又搵咗d肥婆書比佢
可惜係side mission冇配音
係,咩都有D,我覺得幾好
好多年都冇出過 RPG,呢隻仲留返D SPARKLING嘅戰鬥俾你 簡化版
個地圖有地方俾你探索/採集,做支線等等
有人聲既份量已經比火影既多, 至少唔太多powerpoint 式既劇情, 仲有標題預告, 作為fans向作品算唔錯了
有無人放二手
或者邊到仲有全新買,周圍都炒到5舊幾on99
t.me/gfhgsdgm5dskk1bho
仲有悟飯同無閑念力對打個支線任
一開始無閑睇緊鹹書
無閑叫悟飯想像佢個樣,悟飯想像左立巴個樣
笑到仆街勁多角色光頭
無閑諗咗個靚女出黎
觀光客直頭痴線
數位版啦,唔好益炒家
想問啲修行點我去親都係無嘢練嘅,明明已經有一堆D獎牌,要點先可以練
岩岩爆機,有冇難打啲既敵人打
我連21號個100lv既對手都打埋
steam版豪華版都係五舊
做乜要買炒價普通版
等DLC
Bandai
仲有拿廸斯死果時,係魔童想出手,仲講左類似少說廢話嘅嘢,跟住拿先斷氣,但game係拿講完比達立巴之後就直接斷氣
d過場動畫好短

同埋應該加多d小遊戲啦

以前武道會第一集

用悟空捉住佢哥既小遊戲,等魔童出招

幾好玩
早兩日出信和 問一間嘅老細,個老細好似溫溫鄧鄧咁勁細聲答我6658,我果時R曬頭,再問多幾間先知應該係658
當表演睇
印象中魔童出魔貫光殺砲串燒拿迪斯兄弟時係得返一隻手, game 入面好似仲有兩隻, 唔知有冇睇錯/記錯
係?1定2期 我係石門返工都唔知呢度有game鋪
二期
當年啲文具都係龍珠,c9都知邊個係比達魔童,漫畫一出報攤就掃曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞