[PS4 ]龍珠Z Kakarot 幾多號可以偷跑?

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
有訂 今晚先玩到
pc版畫汁好似會靚d,不過控制steam好似都可以用手制
Auto save會卡一下咁 你地會唔會 Ps4
今集係注重原作劇情嘅還原
暫時玩落打鬥真係一般般
等睇比古洛game play

btw有無得變超藍?
好似剩係Z到布歐篇
我都係咁諗
當買回憶算. d 動畫其實都畫得幾靚
好聽就叫還原劇情
唔好聽即係冇新野
又迫你睇多次個熟到爛嘅故事一次
睇獎盃見到有米拉打
咁至少佢還原得細緻
XV2係帶玩家記起劇情
龍珠Z Kakarot 就係由頭講一之劇情
同樣係撒亞人來襲篇
XV2:悟空&魔童唔夠拿迪斯打->玩家幫手->魔貫光殺炮
龍珠Z Kakarot:悟空帶悟飯去見龜仙人->拿迪斯到地球->拿迪斯捉走悟飯->悟空同魔童一齊去追拿迪斯->悟空同魔童苦戰->悟飯發嬲然後頭鎚拿迪斯->悟空捉住拿迪斯然後魔童射殺佢兩個

細節位多好多
單機+笨大,季票有咩又未講
最吸引係動畫歌
但都係忍手等特價先
今集係注重原作劇情嘅還原
暫時玩落打鬥真係一般般
我都係咁諗
當買回憶算. d 動畫其實都畫得幾靚
好聽就叫還原劇情
唔好聽即係冇新野
又迫你睇多次個熟到爛嘅故事一次
咁至少佢還原得細緻
XV2係帶玩家記起劇情
龍珠Z Kakarot 就係由頭講一劇情
同樣係撒亞人來襲篇
XV2:悟空&魔童唔夠拿迪斯打->玩家幫手->魔貫光殺炮
龍珠Z Kakarot:悟空帶悟飯去見龜仙人->拿迪斯到地球->拿迪斯捉走悟飯->悟空同魔童一齊去追拿迪斯->悟空同魔童苦戰->悟飯發嬲然後頭鎚拿迪斯->悟空捉住拿迪斯然後魔童射殺佢兩個

細節位多好多
古拉機甲戰隊
Cyber connect 2重現劇情係幾好
但你話照跟xv個打交我又唔係幾中意
寧願佢用返火影個系統打 整到可以浮空已經好岩龍珠 替身變閃身已經搞店
Qte?我都幾鍾意
咪同異戰2 一樣
XV2 未來大杜救左未來悟飯,悟飯追上去打人追人,
未來大杜想改變歷史既爭扎果段其實寫得好好,
係成隻遊戲最深印象一幕。
我寧可佢用而家既畫質水平重製SF8048
係單機定有多人?
單機rpg
不如出隻game未來杜拉做主角仲好
開頭跟原註再原創後續劇情
xv2 某程度上唔係未來大杜做主角咩?
ARPG
有冇 小雲 天神村?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞