[I/A] PES CLUB MANAGER(新)努力儲雪糕筒

201 回覆
1 Like 0 Dislike
全隊6星唔難
刷+升特性先難
有冇巴打講下戰術運用
一陣又youth star

屌你老母大陸仔
歐聯白銀卷都抽到7星卡雲尼
呢個16強出局出得好呀
一陣又youth star

5抽出2個6星
終於有arr
終於有arr

Acc
終於有arr

Acc

咩acc?
終於有arr

Acc

巴打
終於有arr

Acc

咩acc?

連登acc
等睇今晚高登盟比大陸仔屠

仲收唔收人

仲收唔收人

而家full左
但係有幾個已經無玩
同埋要等而家個活動完左先可以踢人
抽年輕球探定周年紀念好
抽年輕球探定周年紀念好

梗係年輕
高登盟輕鬆收皮

QTR差人地幾十係咪真係無得踢?
次次比人炒
QTR差人地幾十係咪真係無得踢?
次次比人炒

901摶和啦
有冇巴打可以講下開隊
唔係好明999筒要點餵法
同埋最好砌到年紀一樣就一齊退役?
有冇巴打可以講下開隊

我玩咁耐0課後生的冇乜點玩 同年紀一齊開當然最能力值照計都一齊升 一齊跌 但我開大年紀好多時都冇計 23,24咁開玩到32到就898 食筒大年紀點食冇咩人教 上網睇後生的就全體發展,到20-22,睇下佢升成點再調整,28就發展均衡 999筒每人開波食50睇下升成點,到28再補 但好多時999唔撚夠特別踢3前鋒 所以999+要儲退役4* 10筒
有冇巴打可以講下開隊

我玩咁耐0課後生的冇乜點玩 同年紀一齊開當然最能力值照計都一齊升 一齊跌 但我開大年紀好多時都冇計 23,24咁開玩到32到就898 食筒大年紀點食冇咩人教 上網睇後生的就全體發展,到20-22,睇下佢升成點再調整,28就發展均衡 999筒每人開波食50睇下升成點,到28再補 但好多時999唔撚夠特別踢3前鋒 所以999+要儲退役4* 10筒

食筒其實係講緊練能力定技能
玩左一個月到好多野都唔識
多謝巴打們
有冇巴打可以講下開隊

多謝巴打們

文章太舊
有冇巴打可以講下開隊

多謝巴打們

文章太舊

食筒當然係升能力 速就萬能的隻隻都要 其他就要睇年紀,位置去食

多謝巴打們

文章太舊

食筒當然係升能力 速就萬能的隻隻都要 其他就要睇年紀,位置去食

唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞