[I/A] PES CLUB MANAGER(新)努力儲雪糕筒

201 回覆
1 Like 0 Dislike
維護??
有冇人login 唔到?
有冇人login 唔到?

右下角不停打圈
又無公告話要維護
打成日都轉唔到contract禮物
150 金 第4round scout 抽到 24 7* griezmann 算喇

CEO揀邊個好?
男人?
男人?

我選左條女 南美應該多d攻擊球員
男人?

我選左條女 南美應該多d攻擊球員

我揀左男
關於球員風格一問!自從更新後,球員風格會顯示埋觸發位置,各位師兄們會唔會為左個風格去練佢個位置?
新玩抽左29 歲so9 係咪可以用幾年等佢退休, 最盡用到幾多歲
新玩抽左29 歲so9 係咪可以用幾年等佢退休, 最盡用到幾多歲

重玩再抽啦

重玩再抽啦

no la 課左78 蚊

重玩再抽啦

咁你睇吓係咪late developer, regular 一般30已經開始走下坡,不過都可以用到33-34。late嘅我末用過,我估可以到35掛。不過一開始玩唔駛用7*, 去到top league 先用,之前d League 5*都夠贏

重玩再抽啦

咁你睇吓係咪late developer, regular 一般30已經開始走下坡,不過都可以用到33-34。late嘅我末用過,我估可以到35掛。不過一開始玩唔駛用7*, 去到top league 先用,之前d League 5*都夠贏

隻GAME 係咪一路要TRAIN 人? D人用到退休就收皮?

同埋D道具點搞.. 成日積極性好低... 體力果D又用好多 跌得好快

隻GAME 係咪一路要TRAIN 人?
唔係

D人用到退休就收皮?
好似4*以上,打夠場數可以上名人堂,上咗名人堂再選擇退休有獎

同埋D道具點搞.. 成日積極性好低... 體力果D又用好多 跌得好快
[遊戲最重要OTR,道具開頭不太重要,體力呀個D, 你一係搵多D人替換,一係好似我咁唔理照踢

囡囡啦揀
維護完喇
有冇巴打抽到legend show off下
好想知道ronaldinho 能力值
27輪之後係咁出GP
想問下 下個EVENT又係盟戰 咁通常會唔會有其他個人既EVENT?
七星歐洲卷
出18歲Reus
想問下 下個EVENT又係盟戰 咁通常會唔會有其他個人既EVENT?

宜家CEO咪個人event囉?
新手一名 巴打知唔知點拎FP
有冇人抽到大細哨可以show off 下,好想知係咩能力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞