[I/A] PES CLUB MANAGER(新)努力儲雪糕筒

201 回覆
1 Like 0 Dislike
新手一名 巴打知唔知點拎FP

每日等朋友送禮
每個朋友每日可以送10fp比你

一係就要等佢有event係送fp做獎勵
其實普通聯賽黎講新手去到職業level都係鳩踢就得
只要你隊波既OTR係成個組入面都排到中間既話其實已經夠打夠升班
頂尖既話印象中頭十五級你隊波有800-810分左右既話都夠做
我都要踢到去頂尖17左右先開始認真玩999桶隊
利申而家玩同齡999桶隊殺到上銀河10
不過成隊人已經32歲
btw我id:583241060
不過呢度應該有唔少以前高登過黎既人都已經add左我
只要你隊波既OTR係成個組入面都排到中間既話其實已經夠打夠升班
頂尖既話印象中頭十五級你隊波有800-810分左右既話都夠做
不過成隊人已經32歲

所以我唔想升班 升到咁上下又要開隊新 邊有咁多人
想問下 下個EVENT又係盟戰 咁通常會唔會有其他個人既EVENT?

宜家CEO咪個人event囉?

佢話1月6(好似)有盟戰 個陣CEO岩岩完 想知下同時會唔會有第個EVENT? 因為盟戰唔太關我事
想問下 下個EVENT又係盟戰 咁通常會唔會有其他個人既EVENT?

宜家CEO咪個人event囉?

佢話1月6(好似)有盟戰 個陣CEO岩岩完 想知下同時會唔會有第個EVENT? 因為盟戰唔太關我事

唔會有㗎,自己起個盟來玩啦,如果唔想join其他盟

師兄係Chape? 以加👍

師兄係Chape? 以加👍

不過成隊人已經32歲

你不停咁踢就會不停咁拎到pes coin嫁啦
而家活動多過以前好多,其實好快儲到300金
同埋真係唔夠人用既話你都可以去bin d 人番黎
最勁都可以bid到4星
不過成隊人已經32歲

你不停咁踢就會不停咁拎到pes coin嫁啦
而家活動多過以前好多,其實好快儲到300金
同埋真係唔夠人用既話你都可以去bin d 人番黎
最勁都可以bid到4星

如果冇EVENT我多數都係全青訓+D 無咩用既早熟5星是但打算 無錯都係儲coin
32歲隊踢左半季
成隊波OTR跌左20
32歲隊踢左半季
成隊波OTR跌左20

我依家打到銀河8,開始打番十幾季國內聯賽儲下雪糕筒
32歲隊踢左半季
成隊波OTR跌左20

我依家打到銀河8,開始打番十幾季國內聯賽儲下雪糕筒

我都要由頭刷過桶組隊
今季d人廢左咁多都-6高人一分拎到第三升班
300金10抽
出一個七星三個六星
玩左大半年以黎今次最好運
300金10抽
出一個七星三個六星
玩左大半年以黎今次最好運

聽日又有保7
傳奇抵唔抵抽?
傳奇抵唔抵抽?

通常唔抵
傳奇抵唔抵抽?

通常唔抵

係咪通常都要等保7
個人覺得佢寫住中6,7星機率提高既話係真係會易中d
所以而家傳奇十抽可以試下
我傳奇十抽都中一7三6
成日都頭兩round就輸盃賽
傳奇5抽出七星夏殺
成日都頭兩round就輸盃賽

球季d杯賽其實唔重要
不嬲鳩踢
32歲隊踢左半季
成隊波OTR跌左20

我隊野由29歲半 95X跌到而家35歲半 84x
傳奇抵唔抵抽?

通常唔抵

係咪通常都要等保7

youth star都唔錯 仲有3選1
傳奇抵唔抵抽?

通常唔抵

係咪通常都要等保7

我三日保7都中D麻麻地既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞