ROG phone 2 討論區 (3)

205 回覆
1 Like 3 Dislike
有無巴打部機自己熄左之後開唔著?
插充電又無反應,連燈都無著
應該死左舊電....?
燒底板都會咁啊。
趁機會轉去用3代
岩岩上左去擺底部機
初步睇佢都話應該燒板......
如果無左就要4k幾......岩岩過左保一個月
如果真係死板就真係換機了
有無巴打部機自己熄左之後開唔著?
插充電又無反應,連燈都無著
應該死左舊電....?
燒底板都會咁啊。
趁機會轉去用3代
岩岩上左去擺底部機
初步睇佢都話應該燒板......
如果無估錯,就要4k幾......岩岩過左保一個月
如果真係死板就真係換機了
冇保換底板要4千幾?痴咩線
真,佢話無保檢查費180,本身我底玻璃爆左,師傅要拆機既話個底都一定救唔番,換個底8舊左右
底板就睇部機幾多G,越大越貴,4K-5k左右
計計埋埋佢叫我有心理準備要5-6k,考慮下換過部
痴撚線公司。燒咗底板,會唔會影響埋啲data冇哂?會嘅話唔值得整喇
講明燒板就成塊換,乜都無曬
我諗應該得番舊電個殼同個mon可以留底
最抵死係,我岩岩過保24日
咁算吧喇
剩機換下新玩具
依家諗緊note20u/sony5ii
Rog3就唔多想喇,攪單咁既野
睇youtube啲試機片
note20u個屏幕觀感真係幾震撼
正面望埋去真係好接近無邊全屏幕
但好似有過熱會降頻嘅問題
5ii就唔知了
但ui應該三星好啲
用過下sony啲機。個人覺得麻麻。
咁快壞左
呢家仲有冇得出ROG2
ROG3好似好垃圾咁
rog3 經典同精英有咩分別? 見到爭三舊人仔
問返間店嘅客服最好
我哋一知半解
點解人地打黎 響左幾下cut 我唔會有未接來電通知?
跟住我試下對方響到去留言信箱 我先會有未接來電通知... 有冇人都係咁?
佢個ui
即係佢ui問題? 係咪冇得搞 焗轉其他ui?
唔敢講定絕對關佢ui 事,不過佢個ui 好差,我唔會拎佢日常用,只會長打機
唔關事喎 岩岩試轉幾個ui 跟住叫個fd打黎響幾下收線 我都係冇未接來電通知.... 點搞
官網無左更新網頁 有無人玩過ANDROID 11 XDA,原來10月已經出左
天堂2M 無得多重身份 唔知關更新問題定係GAME既問題
最近出咗更新檔,一download完重啟部機即刻死機,叉電唔著燈,攞上去荔枝角整話燒底板收成4k

on99
玩玩下GAME 長響熄機 插電又係無燈 而家D電話唔係咁Q化學呀 大陸版比人改晒? 港版都係咁快壞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞