ROG phone 2 討論區 (3)

205 回覆
1 Like 3 Dislike
裸跑過samsung iphone無哩個問題
咁係你好彩姐 我7p一樣花鏡頭 note8裸跑半日就花左背玻璃 唔通我就周圍屌佢造工差咩
裸跑得預左架啦 消耗品黎
學到嘢 祼跑的缺點 我覺得無套打機幾辣手
我發現到依幾日FB個app搞到我個電倒水咁,delete左電力又正常返,有冇人都係咁
+1
無,睇過一條YouTube 開箱個台仔買左部返台灣用後講
Android 9 用銀行APP仲用唔用到指紋?
我Android 10 唔得...
del完重裝仲會唔會食電
冇裝返,用住chrome上
9 10 都用到 中銀星展匯豐
屌 之前都用到 依家話唔support 生物認證
Root左?
unroot左啦 之前都係咁 unroot完就OK
鎖返BOOTLOAD應該好乾淨清左機
升左之後鎖定畫面d WhatsApp或其他通知,一望或者拎起電話秒消失,好煩呀
乜解究up個date都出咁多問題
又唔會拿拿聲出第二個update去fix bugs
因為Delete 左facebook 就無事
我諗ASUS 都未知點FIX
用全facebook Lite 同Android 9 個用電無大分別
UI 重順左
好似通知同埋google pay都有問題

我升左有用google pay 完全正常
通知我就唔unlock 唔俾佢show 出來 呢個我就不得而知
google pay 我都唔用,無乜所謂
反而通知嘅bug係比較擔心
其實呢部機雖然已經出咗一段時間
但拍埋堆新機度
真係唔會點失禮

120hz mon + 6000電
對稱雙喇叭

好期待rog3
有冇升咗android 10既巴打分享下係咪真係好多Bug台灣果邊好似好多劣評
希望rog3會係咩spec.?

144hz 2k mon
6000電,最好可以再大啲
50w快差
雙喇叭要keep住
相機有一定嘅升級
ufs 3.1
ddr5

賣貴啲係可以接受,
當支那機都賣到六七千嘅時候。
有無人知邊到買手制平啲出面睇親都千二三
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞