ROG phone 2 討論區 (3)

205 回覆
1 Like 3 Dislike
用左半個月10開始覺得有d lag想番9了
如果想轉rog phone
應該轉2 定係等3出?
等3啦
想搏佢有5g就等3,否則而家買2係絕對無問題
(若果你直情唔打機既買返1都仲得,不過就一定要買512gb啦)
而家2係咪冇晒512,官網同凶宅都得返1TB
正常
1tb係出左無耐既加強版
本身512都唔多課,索性停埋都唔出奇
相比512gb版得5CA下載,1tb版既6CA下載(連更多頻譜相對更穩定)先係完全版
想買部ROG2試下,應該去邊度買好?
另外ROG1係咪得返細鋪先有?PRICE.COM個價幾抵但係得深之都黑店
我都想知ROG2邊度買比較好
好似正路嘅得番誠哥
想買俾個中學生, 係唔係ROG Phone 都ok.
ROG2 128GB 水貨, 有冇得諗.
絕對無得諗

先唔講部支那版裏面好多嘢被左閹右閹變做太監(由RAM/ROM到4G頻譜同data下載CA),
後面個"十毛遊戲"logo見到都唔開胃
note8轉8GB WW用家
除非背後個logo其他都冇咩野 但比我再選多次寧願比多d 因為個logo真係太柒
原來128係支那機…
不了
突然間BOOT機 之後GPU好似死死地 YOUTUBE打機停下停下
咁快打柴?
Rog phone係咪台灣? 點解好似冇乜人討論
發現開多左呢個野行displaylink graphics is loading
唔係咁快打柴呀 呢排無乜點打機
Boot機都無用 搵個電話打比自己先無事 有返聲咁
應該就係無乜點打機所以先出事
asus的
係台灣
用落發覺部電話訊號收得好差。。本身以為sun mobile嘅問題 點知轉咗去smartone都係成日收唔到 到底係我部電話嘅問題定係本身部電話訊號收得差?
閹割版?
csl出機 香港版
但我用到依家都唔覺得佢收得差啊
無論數據同wifi都收得幾好
我wifi無問題 但數據有問題。。可能部機有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞