曱甴已破解3721部被捕人或疑犯嘅手機!

335 回覆
88 Like 157 Dislike
之前有被捕者話del左既message都比人起到
我諗要成個account del
推呢單
iPhone陣亡咗好耐 A12以下有checkm8硬件漏洞 插落電腦三分鐘內破解 而且Gif用緊A12嘅Xr都出事 有理由相信舊少少嘅iOS版本應該都陣亡咗 尤其12.4以下 iOS13嘅最新版本唔知目前安唔安全 XRY仲宣稱破解到iOS 13同Telegram Secret Chats
cls
有你都冇用啦傻鳩
而家出新iphone 大家唔好貪方便 / 貪玩 走去Set face id

Btw,
請盡快令新勢力成形,被捕人士等唔切呀
要有具影響力既勢力出現先可以救到手足同香港

工會 > 工會聯盟 , 配合黃色經濟圈。有效咁打經濟同國際戰線

各位手足,同意與否,請聽我一言,睇哂佢,Spread出去
https://lihkg.com/thread/1812233/page/1#preview

我P牌推唔到 唯有咁樣推比大家睇
push
iphone一早破解過 你唔睇就唔知
死仆街 推上國際
直接del tg ac都掂
一單還一單
捉鬼咁撚戇鳩,當然要屌
變晒五毛AC
有機會多咗3721隻鬼/5毛
安唔安全係睇你點用
android 8 以上, phone storage 喺 encrypted storage, 無root 過點破?
[無password 前題下。]

想知。
agger
唔係呢個有餓國同以色列公司一早破解到最新版ios
香港地後生仔用ios高機率 嚴打嚴供引人開手機都有
連仔幾時先force logout?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞