曱甴已破解3721部被捕人或疑犯嘅手機!

335 回覆
88 Like 157 Dislike
以色列公司
呢單真係要煲大
警甴法官合作入侵抗爭者電話
fbi唔係冇能力破
係要由正途取得資料法庭先會接受
而家係法庭亂批手令話黑警自己破都當係正途取得資料(如果黑警冇吹水
連登有幾多料呀,係都logout Tg lah
強制logout/2step 都無用啦
爆到電話咩都做到
佢話做唔到
重有隔離有個前線post講黑警唔知用咩方法 / 漏洞爆左tg chat log????

「討論」其實tg係咪不再安全?
https://lihkg.com/thread/1811164/page/1
用iphone就開兩個icloud

一個係平常用, 跟常用sim, 出街發夢前backup上icloud and reset, 收埋張sim card唔好咁on9帶埋出街

一個係發夢專用, 用太空sim+臨時用TG/whatsapp, 其他app/email都唔好login, 整個假狗email申請發夢icloud, 最好用browser private mode 去上網, i.e. lihkg, 用完每次TG/whatsapp chat record都要清

咁俾人執到你部手機, 裡邊最多淨係得今日發生嘅事, 佢乜Q都睇晒到又如何, 除非你咁on9自爆真icloud a/c login / pwd
佢係計6-11月
我印像中6-11月好似差唔多呢個數
lin登唔搞強制登出知咩事
一來連仔唔肯,強制logout少好多人
二來連登都係玩膠,唔好再依賴呢度
呢排風向撚真係好多,先係講捉鬼,後再講小隊退出,間唔時就po一啲未撚fc嘅圖,冇證據就話人係藍店咁

認真po又推唔起,手足上庭新聞又冇人關心,尋晚梨木樹721 2.0又極少人講
強制登出呀連仔
實拎晒啲女嘅相威脅佢地
先唔講有冇咁大勢力/力量
香港人連面對幾隻便衣狗, 得棍冇椒都未必肯全力打狗救人, 要做到上面嘅事幾乎冇乜可能

實際啲諗, 係唔好被捕
出街發夢用一部乾淨機, set 哂pw 係基本。一有事要朋友/屋企人拎走主要嗰部
原則上係唔好俾佢地掂到自己部電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞