曱甴已破解3721部被捕人或疑犯嘅手機!

335 回覆
88 Like 157 Dislike
太空卡加平價手機抗爭必備,但大部份人都是帶自己部機出去
嘩屌
手足呀
點解D電話咁易破解
唔得
因為電話係搵俄佬破解, 破解過既電話全部唔可以做證供
佢主要係睇你對話去縮窄調查方向, 同埋搵出其他相關人士
俾人搵兒童色情應該係電腦無set password
同埋電腦harddisk 唔使破解就讀到, 法庭接納證物完整性
想問下有冇人知
係咪唔洗網絡都破到
即係事後icloud lost mode+erase all都冇用?
法律俾佢爆開部電話
但爆過既電話唔可以上庭, 個官唔會接受
除非部機無set password
所有set左password既電話, 入面既野都唔可以做呈堂證供
但班狗會用黎嚇你, 叫你認罪, 做無間道
冇私隱可言了,仲有冇險可守
中共同林鄭真係好想攬炒,唔清算警察就大家鬥長命,繼續亂。
仆街, 有friend俾人拉左, 我同佢講D野咪都俾人攞晒?

要唔要著草?
講咗幾個月都唔做
去到今日呢個境地 我真係好想同班分化撚/打手講
https://lih.kg/1816462
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞