有無住過著名鬧鬼酒店?

209 回覆
212 Like 5 Dislike
Google完,完全係國產007入面間麗晶大賓館黎
果時乜都不知道 🤷‍♂️ 又無銀住威尼斯人 貴價酒店 見個價錢ok 就deal
屌奶星間酒店借黎拍90年代頭鬼片完全唔使花$布置買道具
獨遊過廿幾次 基本好少遇到 因為晚晚都勁攰訓得勁好
有一次住多倫多機場hampton inn 本身冇咩野 一出門見到原來房門口有個好細嘅BB仔掛畫 仲要係黑白色唔知係咪自己心理作用 果晚成晚訓得唔係幾好

仲有一次係深圳 夜晚聽到有啲聲 之後醒左 見到有人係窗伸手入黎偷我地啲袋 之後我諗住叫醒男朋友 點知成個身都郁唔到 又講唔到野 掙扎左一陣 到第二朝先知原來我係發緊夢 但勁真實
住過台中中港酒店 而家改咗名叫麗港 係台中州廳附近
Lobby係幾靚 但係一上樓開始就有拍鬼片感覺 一打開間房啲燈都係好陰暗咁
仲要嗰陣係房睇咗陣幻海奇情嗰四人歸西 諗返起自己真係哪來的勇氣
夜晚嚟料啦 張床震咗成晚個身郁唔到 成晚聽到走廊有成家人同細路仔嘈
但係發現第二朝成層樓得我住 連食早餐都係得我一個人食

...
日本d溫泉酒店係唔係都好多恐怖野
舊到
果張梳妝枱...
根本係外國啲角樓位設計,一望就覺得好有事
加埋部牛龜咁大嘅電視
望到都覺得舊好不安
閣樓房係特別陰?
之前英國住過但好似無咩事
前幾日住完
佢室內用射燈做照明其實好撚唔舒服
但感覺上冇乜嘢
過幾年間嘢就夠100歲
前兩年執柒咗,今年有人買咗仲翻新緊
屌喇星有條馬交柒頭買咗街尾間國際,話之後做精品酒店喎
仆佢條臭街呢棟嘢勁到荒廢咗N年都keep有屍體發現案,點住
住過泰國布吉近海邊酒店,咩事都冇
但凌晨見到有老鼠係房,第一次扯我張被,第二次重想上我張床,嚇到我pk
最後俾左500蚊泰幣tips俾人趕走隻老鼠
ViuTV入住請敲門系列日本篇我中左接近一半

好彩既係冇特別經歷
泰國住過一間酒店,曾經大火燒死好多人,泰妹PTGF 話免得過唔想同客去呢間酒店過夜,我又覺得無野
認真 去黃大仙睇相 拎張黃大仙既符旁身
放係銀包又好 跟身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞