有無住過著名鬧鬼酒店?

209 回覆
212 Like 5 Dislike
桃國假日大飯店,宜家叫晶悅
個陣細細個同老豆跟團去
一入房就覺得周身唔聚財
好似俾人望住咁
最恐怖係佢個浴缸係一種好噁心既綠色
但係個晚無咩事發生,剩係有發惡夢
我估係我老豆個樣夠惡鎮得住
後尾大個咗記得SEARCH 返先係猛鬼酒店黎

中資禍港數十年,若不肅清,真香港人恐將不復存在
https://lih.kg/1810669
間房係咪最頭或最尾?
唔記得了,個陣仲係小學
剩係記得成間酒店都好舊,好昏暗
仲有入面間餐廳既咖哩海鮮飯好難食
lm等睇矮故
上網搵到張廁所圖

我記得我個晚係唔夠膽沖涼
見你講話最近又俾鬼壓
係,試過3次旅行俾鬼責
馬來西亞雲頂一次
訓訓吓有個馬拉女人入咗我間房,撩我做啲色情野,我拒絕咗
一次係澳門舊美高梅
訓訓吓郁唔到,之後見到天花頂有舊黑影兜圈咁飛法
最後一野衝落我塊面到就郁得返
最近係高雄瀚品
訓訓吓聽到開門聲,之後FEEL到有野訓係我隔離,仲慢慢環抱我
怒屌幾句之後郁得返
雲頂住邊間
唔記得,又係小學個陣去
我剩係記得係同另一間酒店痴得好埋,好似用同一個LOBBY咁
馬交holiday ixx.

住過一次就不了......
Story?
小學去,但有人撩你做色情嘢
早幾年同老婆住左一晚

入到去燈光已經覺得好暗,但覺得應該係design來,所以冇咩點理

出去食完飯返酒店就沖涼訓覺,因為老婆怕黑,所以都開返少少燈來訓
開始入睡既時候,覺得有人係門口入左來,但自己覺得係發夢,冇理到,過左一陣開始俾野壓住,有把女人聲係我耳邊講野,但唔知佢講咩,又係咁發惡夢.
不斷想掙扎,但真係醒左既時候,已經6 點幾
但又唔想叫醒老婆,怕嚇親佢,眼光光等到9 點check out

到左check out 之後食 lunch,同老婆講返
佢同我講話成晚發惡夢,訓得好差......
池袋太陽城太子,仲要尾房,咩事都冇

新宿華盛頓尾房
但去完番黎先知
住果陣冇事仲覺得幾舒服
新宿南某高層酒店,23樓尾房,checkin 時已發覺床頂支燈壞左,但太夜好攰唔想攪住。平時慣左熄燈訓,半夜一點醒左,發覺房內d燈著晒。於是順手啪啪啪熄晒幾個燈掣唸住再訓過。過左大概2秒,d燈掣自己啪啪啪著番晒 嚇到第二朝即刻要求轉房,Reception 似知咩事,無問長問短就轉左去高層。
即係邊間
世紀南悅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞