各區N95報價 (口罩emoji)

572 回覆
200 Like 10 Dislike
95有頂級擋到油性
可以循環用
係amazon 買左8511 唔知好唔好用
普通五金鋪都有? 見佢10/$315
未必made in china就係垃圾,中國啲pm2.5咁勁,啲口罩通常會勁過其他國家至係。
去五金網買啦平一堆你做油漆?
呢排維修會接觸到油漆 想買定旁身
哦長時間接觸?
Yes ,好似用即棄穩陣啲
https://www.hk01.com/數碼生活/416844/武漢肺炎-n95口罩港網店搶購一空-其實效能同普通口罩無異
得01有講,就係n95同外科口罩係預防流感係差唔多,沙士同樣都係以飛沫傳播,所以外科口罩都未必差過n95。
用n95 8210v
hk01假新聞/抄新聞出身
外科口罩未能阻隔直徑小於5微米的飛沫粒子,因此醫護人員需佩戴N95口罩,N95口罩能阻隔95%的細小飛沫粒子
但呢隻好似阻隔非油性顆粒? 油漆啱唔啱用
Sara果陣睇醫院用乜就知邊隻最有效
再高級啲就8511 呢個擋到
屌你fake news 01
外科口罩頂口水花呢D飛沫咋

如果肺癆級咁勁,所有醫護要上N95先俾入隔離房
聽日落街打聴下
Thanks
上Amazon 買啦
Wiki: 可感染人類的流感病毒有甲、乙、丙三型[2]。病毒通常由咳嗽,打噴嚏和說話產生的飛沫傳播(英語:Airborne disease)

Airborne唔係都係透過飛沫向空氣傳播咩
上amazon 得好少1870, 但見有呢隻,仲係 free shipping

3M Aura Particulate Disposable Respirator 9211+ with Cool Flow Valve, N95, Smoke, Grinding, Sanding, Sawing, Sweeping, Woodworking, Dust, 10/Pack https://www.amazon.com/dp/B00AEXIS4S/ref=cm_sw_r_cp_api_i_baHdEb9CCCR3K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞