[唔執輸開一個]Lexus 巴打揮手區!

216 回覆
5 Like 1 Dislike
CT200h + ES300h

巴打你部430 你覺得佢易唔易出問題
一直都想搵緊部430 想知好唔好養

落到我手3手車,除左少少電嘢(呔盤位置,左右鏡)壞左唔work之外,engine 得閒換下油都幾好Keep, 但漏油方面多小都會有,所以大約兩個禮拜到refill返啲風油呔油

ic 唔該巴打
btw 坐過一次gs430 果種好舒服禁爆出去 好好feel
同埋後面好似坐到訓著
攪到自己都想買番部

LS好重 起步好淋丫但一踩開就唔覺唔覺咁好快
屌巴

小弟29 有屋 有車房 無女
咩型號比較適合
個人感覺 IS 細部左少少 同女性化
GS 你覺得點?
屌巴

咩型號比較適合
GS 你覺得點?

如果唔係我三月可能落訂
Model S 75D
屌巴

咩型號比較適合
GS 你覺得點?

如果唔係我三月可能落訂
Model S 75D

新e class 唔使講
去youtube 睇下嘉緯同怡塵個車評
講到架車完美
屌巴

咩型號比較適合
GS 你覺得點?

如果唔係我三月可能落訂
Model S 75D

講到架車完美

我等緊e63s

如果唔係我三月可能落訂
Model S 75D

講到架車完美

我等緊e63s

Is後座真係 唔掂
車老母咁細粒都好難入
Is200 撚一名
岩岩買左gs200t f sport
本來想買Audi A7,但個sales話要2017款5月先有 現貨得黃色
之後行過Lexus見到GS 咁就入左
本來想買Audi A7,但個sales話要2017款5月先有 現貨得黃色

A7幾錢
屌巴

咩型號比較適合
GS 你覺得點?

如果唔係我三月可能落訂
Model S 75D

講到架車完美

我睇人評新5仔好似好正
講到部540i同級無人能敵
屌巴

咩型號比較適合
GS 你覺得點?

如果唔係我三月可能落訂
Model S 75D

講到架車完美

我睇人評新5仔好似好正
講到部540i同級無人能敵

bmw 淨係個籠都輸benz 29條街啦
無人能敵
有無巴打揸緊Ct200h ,個內龐係咪好細?聽人講好似BMW 1仔咁,有無巴打題供下
有無巴打揸緊Ct200h ,個內龐係咪好細?聽人講好似BMW 1仔咁,有無巴打題供下

等屌曬巴搭 但得閒可以追下po,佢都講過唔止一次
06-08 IS250點睇?有咩通病?想入返架玩下
想買gs
又好似bmw5 時尚d

佢好似轉左行無做ct打手了....

買左二手
揸左年幾
小毛病 一盛頭燈唔著

來龎側面d膠太熱會痴立立

買左二手
揸左年幾
小毛病 一盛頭燈唔著

來龎側面d膠太熱會痴立立

V6 2500cc 尾碌車,應該好好揸?
小問題唔多, 機件無咩野整的話,都幾抵玩

佢好似轉左行無做ct打手了....

ct200h is still my fav car
未諗好買GS200t定RX200t...所以今日都無去灣仔清貨度睇

錢多就唔駛煩

rx 好型棍

之前未見過rx 係街見到 以為係改裝晒

啲線條真係無撚得頂

五十幾萬

RX 200t 試過車,個人覺得唔夠力
利申:屋企人同我各揸IS300H, NX300H

唔會頂手頂腳,但headroom空間不多。內龐感覺比116寬敞一點。

利申:180高
之前想搵ct200h 二手盤 搵左好耐都冇搵到心水
最後放棄

A7幾錢

果陣去問2016款好似40尾差唔多50 2017款就6X
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞