[唔執輸開一個]Lexus 巴打揮手區!

216 回覆
5 Like 1 Dislike
有無人揸is250換左 車機?
想換個大面版 最緊要有藍芽
06 年

至到08年係second genration都好似無面版的
推下先
無咩人揸凌志?

請教大家點睇ES250同GS200t
利申:唔熟Lexus,咁岩行過入左去sales話16車有discount
無咩人揸凌志?

利申:唔熟Lexus,咁岩行過入左去sales話16車有discount

真係無乜人渣
想問問咁多位渣凌志既巴打
IS 200 岩唔岩新手玩?

啱,好揸,揸完賣返都值錢
RX450h留名
Dream car LFA

啱,好揸,揸完賣返都值錢

巴打可唔可以講多d
果日咁岩係28car 睇到IS200
唔知點解一睇到就好中意 而且對新手來講又唔貴
真係想知多d 乜都想知下 唔該晒巴打
無咩人揸凌志?

GS for sure
無咩人揸凌志?

GS for sure

GS係咪即係對返E class?
我見d設備幾好咁
仲考慮緊換咩車
RX450h留名
Dream car LFA

新款第四代?
對架車有咩評價?
個異形咀車頭你地點抹
無咩人揸凌志?

GS for sure

我見d設備幾好咁
仲考慮緊換咩車

冇記錯GS 短身啲,GS 200t短揸上手個操控感好過E 200 ,其他新e class 就未揸過
應該叫同級但Lexus 感覺個再young 啲,唔係成日車人嘅GS for sure
ES 就有啲似06-12年Camry 嘅Deluxe 版,車人一流,自己揸就咪喇
另外新GS 個車頭燈同鬼面罩跟返Lexus 其他系列design, 應該會比上兩代噤睇,依家43萬唔洗,堅抵揸

GS for sure

我見d設備幾好咁
仲考慮緊換咩車

冇記錯GS 短身啲,GS 200t短揸上手個操控感好過E 200 ,其他新e class 就未揸過
應該叫同級但Lexus 感覺個再young 啲,唔係成日車人嘅GS for sure
ES 就有啲似06-12年Camry 嘅Deluxe 版,車人一流,自己揸就咪喇
另外新GS 個車頭燈同鬼面罩跟返Lexus 其他系列design, 應該會比上兩代噤睇,依家43萬唔洗,堅抵揸

Thx 巴打
就係要車人同車野(bb車),諗緊夠唔夠大
定係RX好d?

我諗緊定c仔好...新c200都係439k
唔見左條keyless 車匙
有冇巴打有配過?
有冇巴打揸is250c 覺得難操控?
一揸上手上高速個軚盤好似又滑又搶軚咁
Brake 又要踩深d先有反應

係公司停車場見到
射到一地都係
ES250

唔覺

胎壓唔岩?定係要做四輪定位?

平時揸開另一架SUV冇哩個問題
係個軚盤好似會拉左過去跟住左右郩
要用力定住

平時揸開另一架SUV冇哩個問題
係個軚盤好似會拉左過去跟住左右郩
要用力定住

我有試過你講既情況
但係每次都係條高速既同一個位
地上面有啲補裂痕果啲黑色「膠」定唔知乜野

01年 IS200

01年 IS200

係咪係石陰果頭?
想買ct200h
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞