[唔執輸開一個]Lexus 巴打揮手區!

216 回覆
5 Like 1 Dislike
想買ct200h

就轉款
我都就放
未諗好買GS200t定RX200t...所以今日都無去灣仔清貨度睇

錢多就唔駛煩
未諗好買GS200t定RX200t...所以今日都無去灣仔清貨度睇

錢多就唔駛煩

rx 好型棍

錢多就唔駛煩

rx 好型棍

之前未見過rx 係街見到 以為係改裝晒

啲線條真係無撚得頂

錢多就唔駛煩

rx 好型棍

之前未見過rx 係街見到 以為係改裝晒

啲線條真係無撚得頂

五十幾萬

哩架係咩黎?整左幾銀

哩架係咩黎?整左幾銀

似IS

01年 IS200

係咪係石陰果頭?

小西灣
豐田蝦仔算唔算 換左Lexus logo 遲下諗住換is250
豐田蝦仔算唔算 換左Lexus logo 遲下諗住換is250

Is200t la
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/24/211938_10e873916738b4232d2ccdc6416dafa2.jpg

Is200t la

窮撚無錢買新車 而家都係睇緊d舊款既is250同w204 c-class
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/24/211938_10e873916738b4232d2ccdc6416dafa2.jpg

Is200t la

窮撚無錢買新車 而家都係睇緊d舊款既is250同w204 c-class

睇緊GS200t, RX200t 同 C200(w205)

RX200t得六前速,係咪無咁好揸...油耗又高啲?
但RX好大架好型棍

Is200t la

但RX好大架好型棍

三部比我排:c200>gs>rx
今代RX個車頭係好型棍,但個車尾我硬係覺得怪怪地咁,好唔協調

但RX好大架好型棍

今代RX個車頭係好型棍,但個車尾我硬係覺得怪怪地咁,好唔協調

我諗緊: C200>RX>GS
但二手c仔個價好硬,d人個價 ,不如買17年新車...反正應該唔加/唔點加

但RX好大架好型棍

但二手c仔個價好硬,d人個價 ,不如買17年新車...反正應該唔加/唔點加

有錢梗係買新車,起馬顏色同option都可以自己簡

有錢梗係買新車,起馬顏色同option都可以自己簡

買過新車...一轉手蝕好多...
跟住比屋企人話...比朋友笑
有冇人揸緊is200t影黎j下
利申前is200車主
LFA

02年嘅LS430
02年嘅LS430

巴打你部430 你覺得佢易唔易出問題
一直都想搵緊部430 想知好唔好養
02年嘅LS430

落到我手3手車,除左少少電嘢(呔盤位置,左右鏡)壞左唔work之外,engine 得閒換下油都幾好Keep, 但漏油方面多小都會有,所以大約兩個禮拜到refill返啲風油呔油
02年嘅LS430

落到我手3手車,除左少少電嘢(呔盤位置,左右鏡)壞左唔work之外,engine 得閒換下油都幾好Keep, 但漏油方面多小都會有,所以大約兩個禮拜到refill返啲風油呔油

ic 唔該巴打
btw 坐過一次gs430 果種好舒服禁爆出去 好好feel
同埋後面好似坐到訓著
攪到自己都想買番部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞