[唔執輸開一個]Lexus 巴打揮手區!

216 回覆
5 Like 1 Dislike
IS200撚留名
IS200撚留名

NX
揸左部is200 年半 然後平時屋企個個番工 冇人揸 賣左
好掛住部is200

賣比1137嘛
有人訂左LC500未
我希望自己第一部屬於自己嘅車係12年後嘅is250
有人訂左LC500未

始終性能唔夠, 求其搵架m4已經快過lc500好多
定價又貴, 我諗要2球
外型唔夠惡
lexus 個brand 太斯文
就算你講lfa, 外型都唔係太跑車
有人訂左LC500未

定價又貴, 我諗要2球
外型唔夠惡

買得呢款都唔係要講快既,要快有其他選擇,佢既定位似馬田同馬莎
有人訂左LC500未

定價又貴, 我諗要2球
外型唔夠惡

買得呢款都唔係要講快既,要快有其他選擇,佢既定位似馬田同馬莎

馬田個優雅紳士feel根深締固
007用左咁多年
你lexus 算係咩
有人訂左LC500未

定價又貴, 我諗要2球
外型唔夠惡

007用左咁多年
你lexus 算係咩

定位係Gran Tourer姐,能唔能夠直接競爭又係一回事,唔出既話豐田一世俾人當係大眾化日本牌子。由2000GT到LFA,豐田出高檔跑車都係但求響朵,但大眾都唔太會知豐田都識出超跑

007用左咁多年
你lexus 算係咩

定位係Gran Tourer姐,能唔能夠直接競爭又係一回事,唔出既話豐田一世俾人當係大眾化日本牌子。由2000GT到LFA,豐田出高檔跑車都係但求響朵,但大眾都唔太會知豐田都識出超跑

副v8 5000cc用左幾多年
gt 跑車 0-100 要用成5秒
唔比人笑已經算係咁
仲話響朵
揸左部is200 年半 然後平時屋企個個番工 冇人揸 賣左
好掛住部is200

Is200撚流名
前is200車主lm 想買部250但啲人話後座仲細過200
IS300 尾期留名
前is200車主lm 想買部250但啲人話後座仲細過200

聽講而家新出既會好啲

007用左咁多年
你lexus 算係咩

唔比人笑已經算係咁
仲話響朵

其實不如買f sport 算啦

007用左咁多年
你lexus 算係咩

唔比人笑已經算係咁
仲話響朵

要講0-100 羅tesla 出黎 完場
家下仲有邊間廠 出sedan/coupe 仲係用na v8 聲仲要唔錯
想要GS F
利申:渣spade

唔比人笑已經算係咁
仲話響朵

家下仲有邊間廠 出sedan/coupe 仲係用na v8 聲仲要唔錯

唔係拎緊0-100打飛機
問題係lexus架跑車仲慢過人地廠d房車
咁仲叫乜跑車

唔比人笑已經算係咁
仲話響朵

咁仲叫乜跑車

如果係M-Power,AMG 唔夠人地快, 我會覺得你句"咁仲叫乜跑車" 好岩.
但係我知道自己睇緊Lexus 係咪同class 最快 依個問題 我唔會放係第一位.
RX270 報到
乜撚都唔識,剩係識揸

咁仲叫乜跑車

如果係M-Power,AMG 唔夠人地快, 我會覺得你句"咁仲叫乜跑車" 好岩.
但係我知道自己睇緊Lexus 係咪同class 最快 依個問題 我唔會放係第一位.

屌你
比你講講下去youtube 睇完幾段片又幾撚型
RX270 報到
乜撚都唔識,剩係識揸

我都係

學野
lfa 當然要佢把聲唔係個speed 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞