Peas international(63)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
they are killing us
咩事
發夢書架有咸書之後比老母見到
冇人嘅
hahahahhahahhahahhahhahahahhah
望住人個鼻,咁樣可以避免eye contact嘅同時又可以令人覺得我係望緊佢。

學到嘢了
[size=6]你個鼻有好多黑頭[/size=6]
你個鼻有好多黑頭
wtf
點解要避免eye contact
毒撚見到靚女係咁
rubbish
你梗係唔洗啦 因為你望住siu sa姐個頭要向上
舊文回顧(已更正錯別字)

《9月2號開學》

6:45分,鬧鐘響起,只係訓咗五個鐘嘅我㩒熄咗鬧鐘之後繼續訓覺。無幾耐,老母用佢一如往常嘅煩人聲線叫我起身。

刷完牙同gel完頭嘅我行出客廳食個早餐。食完早餐之後我就著起校服,戴好我隻錶,戴上耳機我就出咗門口。去到巴士站嗰陣見唔到巴士站妹妹,我心諗「唔係掛」。拍一拍八達通「嘟」一聲,我就坐咗喺下層左邊嘅窗口位。點知睇一睇隻錶先發覺,仆街我撘早咗一班車!嗰刻我成個人灰撚咗,之後上連登刷存在感。

返到學校,拍一拍卡之後我就行咗去校務處交罷課家長信,搞完一大輪之後個職員同我講上課室先,陣間會有人叫你落去罷課。之後我就去咗行樓梯,由於今年係中三所以要行多層上課室。掉撚咗把傘去傘架之後就入去班課,原本以為班房入面嘅係陌生嘅面孔。點知有大半班都係上年同我一班嘅人,我求其揀個位坐,呆咗10幾分鐘之後有條友同我講「你篇文幾好睇」我其後「哦」咗一聲佢就走咗。

冇幾耐,班主任入咗嚟,自我介紹咗一陣之後就同大家講班規。9up完一大輪之後,條友就向大家介紹今年會任教3B班嘅老師。睇完之後我o撚哂嘴,因為基本上全部老師都好嚴,我今年要認真讀書。

我一直等有人叫我落去罷課,等到去小息再等到去個濕鳩開學典禮。典禮完撚咗上到課室班主任話放學嗰刻,我再一次灰撚咗,雖然6月罷過一次,唉~我都唔知講咩好。

我真係好撚失望中三會係咁+今日on9咗。不過可以失望,但係唔可以絕望。希望聽日可以見到巴士站妹妹啦。
尷到
習維尼我屌你老母
我想去日本呀
你留係美國啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞