Peas international(63)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
屌人唔駛付出代價?
唔敢出聲叫on9仔
凈係回擊你已經算好
我認我係咸濕
有咩問題 你都一樣姐
我入唔入嚟又關你咩事啊
攬炒契弟
唔好以為自己大過我就好撚巴閉
你都係頭入嚟個批人
我無話想得罪邊個
不過你條仆街進嚟撩尻我 都幾好嘢
幾大啊你 2字頭3字頭定話4字頭?
都唔細啦 咁唔成熟
唔好以為上嚟發洩我就唔敢還擊
你老母上嚟callin都唔夠膽啦
我中唔中四又關你撚事?
中四唔撚俾咸濕?
駛唔駛戒埋淫慾啊
你自己呢個年紀同我咪差唔多
雙重標準
話我入嚟成人台係弱智
咁你咪仲撚弱智
你自己都睇緊啦
講撚咗幾多次
你有你道理你拎出嚟講
無事撩尻我 咁樣叫柒
我做咩柒事 柒得過你咁撚幼稚咩
我而家屌撚醒你班連登仔
咪撚咁幼稚 你IG又擺咩icon啊
有幾成熟?
係成熟你都唔會理我啦 你老母
我未撚出社會個邏輯都正路過你啦
攬炒契弟
wtf
Fuck你老鼠皮 你同我跪喺度
好重火氣
搞咩
what happen
發生咩事
我都唔知
呢度咩事
咩事
Jm9
發生咩事
做咩咁熱鬧
我以前都係咁諗
但係有一日我鼓起勇氣
一野拉左個女仔係後樓梯到
之係你眼望我眼
當佢想講嘢個陣
我就一野嘴左落去
佢目定口呆咁望著我
過左呢件事
佢就從屌我嘴佢開始去到唔同既話題
一直跟住我後面
雖然我好少出聲應佢
但係佢都一直同我講野
估唔到我地咁快就打破左互相既隔膜
直到第三日

我係監獄入面等緊放飯
果日我如常7點幾返學。
其實我根本唔使咁早返,我咁早番係因為貪佢人多,見到d靚女可以逼埋去抽水。
果日我離遠就見到一個著住小背心、短裙既女仔,咁我就梗係急急腳咁走埋去啦。
點知當我準備佔據有利位置既時候,有個男仔以極快既身法攝左我個位。
佢攝左我個位之後,仲拎過黎啤一啤我,同我交換左個眼神。
佢用眼神同我講︰搵食行遠d啦!
我心諗︰今朝真係唔好彩,遇到行家爭食,呢程車白坐喇。
正當我考慮緊要唔要響下個站落車搵過第二個獵物既時候,我見到行家食得好滋味,成隻手high哂落個女仔個胸度,仲隨住列車既震盪輕輕咁擺動。
而個女仔就露出驚恐既表情,擺明係唔敢出聲果隻,根據我既經驗,呢type既女仔可以好放心咁食。
當然行家亦都知道呢點,如果唔係佢唔會咁放肆。
響呢個時候,我突然靈機一觸,用口型問個女仔︰係咪非禮?
佢輕輕咁點左一下頭。
我即刻捉住行家隻手,喝佢︰喂!你做咩呀?
佢望一望我,露出驚愕既神色。
我用眼神同佢講︰同我爭食?你都未死過。呢舖你仲唔斷正?哈哈哈!
我好正義咁問個女仔︰佢係咪非禮你?
個女仔唔出聲,點一點頭,d眼淚係咁流出黎。真係惹人憐愛呀陰公。
個男仔失去左常性,係咁用粗口鬧個女仔。又話佢痴線,又話佢樣衰,做雞都唔屌云云。
我心中暗笑︰你覺得佢咁差就唔好同我爭食啦!
個女仔好驚,捉住我手臂喱左響我後面。咁我就梗係好正義咁企響佢前面保護佢啦。
同一時間,有人已經用對講機同車長講左有人非禮。
停車之後,有幾個男人同我一齊夾手夾腳捉住個男仔。然後警察到左,又要落口供,又要上庭果d就唔多講喇。
之後,個女仔請我食飯。我好順利咁同左佢一齊。
唔到一個月,我已經攞正牌,可以盡情咁揸佢果對。
當我地第一次做愛既時候,我有一種好奇妙既感覺。
我一邊抽插,一邊沉思。
啪、啪、啪、啪、啪...
唔知個男仔依家係咪響赤柱俾人屌緊菊花呢?
如果果日個男仔攝唔到我個位,依家扑緊野果個可能係佢
一諗到呢度,我就覺得好唏噓。
啪、啪、啪、啪、啪...
每一下啪啪聲都好沉重,仿佛係個男仔對我既控訴。
盲仔d文越嚟越有社會氣息
潮文嚟
鮮紅綠紅豆
好正
佢?
乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞