召集LIHKG所有單車jj (4)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
tour of flenders啱啱開波,有冇人睇緊

香港到底點睇

香港到底點睇

youtube search直播
https://www.youtube.com/watch?v=6QBiI4BUYec

想問下Oyama cr 16岩唔岩新手踩
我見到二手有平
我見到二手有平

其實摺車都唔係差好多位
買一體小輪啦
我見到二手有平

其實摺車都唔係差好多位
買一體小輪啦

確實唔係差好多位
但係要睇下你想點樣收埋部單車

新手ok, 要用少口的位就16"14"摺車
摺車感覺上好撚唔安全

未收工,又要睇高達大結局

cancellera點解又會岀返嚟既 唔係掛咗靴㗎啦咩

姣婆守唔到......

自膠 頭先live播返上年既replay
有冇邊隻bar tape好用??
蜥蜴皮果隻唔好搞....用耐左線到仆街
點解有時係1xx km,有時係 17 km?

女子組
頭先同team sky一齊領騎,綠色衫果隊叫咩名?

cannondale drapac?
今舖一部DISC 都無,無支援我諗今真無人出
今舖一部DISC 都無,無支援我諗今真無人出

點會用disc

想用就會用,唔關路段事
啱先邊位巴打係吐公踩住部藍色嘅BH?
放到我連星都無

香港到底點睇

youtube search直播
https://www.youtube.com/watch?v=6QBiI4BUYec

Thx bro
自從676無L左之後好難搵直播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞