召集LIHKG所有單車jj (4)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

我呢到買都買唔到

Canyon唔寄去你嗰度咩

canyon 狗也不屌

炒過?

我都係網上見到 好似俾車撞

俾車撞,乜架都斷啦
踩爆就另計

giant代工

星期日P-R大家睇好邊個?
我都有d想Tom boonen光榮退休但應該冇乜可能

same here

sagan 好似仲recover緊,可能性都應該不大
再加上佢d冇腦tactic

Sagan唔算冇腦啦,佢單飛嗰啲係有自信姐。(同埋佢隊Bora廢到,同為古典賽而生嘅Quick step比真係

Between如果Tom Boonen贏 Paris Roubaix,我剃光頭賀一賀佢!

我成日覺得沙根係一人車隊
呢排都冇咩動力踩車damn,就黎可以賣車了

same here

Sagan唔算冇腦啦,佢單飛嗰啲係有自信姐。(同埋佢隊Bora廢到,同為古典賽而生嘅Quick step比真係

Between如果Tom Boonen贏 Paris Roubaix,我剃光頭賀一賀佢!

喺Tinkoff同 Bora都係一鳩樣,冇副將。Tinkoff最誇張係連喺Tour都可以由Contador俾Sky輪姦

望下喺Flanders,Quick Step喺Boonen壞車之後仲可以有Terpstra後上拖累GVA俾Gilbert solo

搵各位巴打一齊踩

搵各位巴打一齊踩

趕project趕到一身蟻

一唔踩車個人好似行屍走肉咁款

搵各位巴打一齊踩

半供讀表示忙撚過你啦

same here

沙根去左踩SPECIALIZED 係就係上左位,不過冇踩CANNONDALE果時咁好睇

搵各位巴打一齊踩

半供讀表示忙撚過你啦

咁有無時間踩

搵各位巴打一齊踩

半供讀表示忙撚過你啦

咁有無時間踩

有,不過呢排有d感情野煩緊冇咩心機踩
已經keep唔倒35了,唉
女人=累人

太大架想賣都冇人接
賣左又好難係香港買返架二手同級數又平靚正又咁大架
好想換架63CM SLAM THAT STEM

搵各位巴打一齊踩

半供讀表示忙撚過你啦

咁有無時間踩

女人=累人

你走啦

搵各位巴打一齊踩

半供讀表示忙撚過你啦

咁有無時間踩

女人=累人

你走啦

搵各位巴打一齊踩

半供讀表示忙撚過你啦

咁有無時間踩

女人=累人

你走啦

港女闊過西隧 何必呢

搵各位巴打一齊踩

半供讀表示忙撚過你啦

咁有無時間踩

女人=累人

你走啦

港女闊過西隧 何必呢

港女闊過西隧巴打大個仔 要好好咁祝福佢

搵各位巴打一齊踩

半供讀表示忙撚過你啦

咁有無時間踩

女人=累人

你走啦

港女闊過西隧 何必呢

點解要咁對自己

搵各位巴打一齊踩

半供讀表示忙撚過你啦

咁有無時間踩

女人=累人

你走啦

港女闊過西隧 何必呢

點解要咁對自己

有條女想返黎都唔理佢
何必作賤自己

太大架想賣都冇人接

你係北美買車肯定可以好平
而家大把貨尾35% off,全部唔係L就係XL

即係好似呢部咁
https://www.mec.ca/en/product/5044-404/Helium-CR40-Road-Bicycle

太大架想賣都冇人接

即係好似呢部咁
https://www.mec.ca/en/product/5044-404/Helium-CR40-Road-Bicycle

Ridley 我應該要XS先踩到
但好似周圍都冇貨咁
去左轉日本
發覺當地人真係將單車融入生活
係香港踩車真係慘
行人路又唔踩得
馬路又俾人鬧

太大架想賣都冇人接

即係好似呢部咁

Ridley 我應該要XS先踩到
但好似周圍都冇貨咁

佢d frame 個top tube好鬼高
我老婆應該可以踩s,但試完車之後要訂XS
各位巴打是咁的,我睇中左條50刀既碳刀不過鋁剎車邊
本身已經上網睇左條50刀全碳既,不過貴好多

見到重量都只不過相差80-100Gram左右既重量,但鋁邊就平幾成有多
睇過外國Youtube對比兩個Hubs性能差無幾
所以我都幾猶豫買邊對既50刀好
事關自己都係個半工讀既學生,買野好多時候都就住自己銀包求性價比就算
我想問下鋁剎車邊既碳刀同全碳框既碳刀
邊個比較適合重磅既人用同整體上耐用?

麻煩曬各位車友既巴打鳥
要解答我呢個新手

見到重量都只不過相差80-100Gram左右既重量,但鋁邊就平幾成有多
事關自己都係個半工讀既學生,買野好多時候都就住自己銀包求性價比就算

麻煩曬各位車友既巴打鳥
要解答我呢個新手

我以前覺得碳邊好
以架覺得鋁邊好

至少換軨唔洗換制膠

麻煩曬各位車友既巴打鳥
要解答我呢個新手

我以前覺得碳邊好
以架覺得鋁邊好

至少換軨唔洗換制膠

邊兩對比較先?
xentis啲碳軨可以用鋁膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞