召集LIHKG所有單車jj (4)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
好似係兩個post之前講過話比你班友搞到我到係CRC買咗對fizik
經過四個半星期之後,終於運到嚟我呢到

我都唔明,點解d單車part屎總係包裝得咁死靚

[img][url]http://htteservice-hk.net/upload/2017/04/12/121320_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[/img][/url]

終於拆到對鞋出嚟

[img][url]http://htteservice-hk.net/upload/2017/04/12/121408_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[/img][/url]

其實我鍾意白色鞋,但呢對fizik得黑色減。

之前有巴打話香港好處係冇關稅
冇錯,我今次好L感受到
因為偉大嘅加拿大政府打撚咗我稅
不過算啦,都係平過係到買

屌你同一對
不過我係白色

你果對著咗幾耐?boa果d wire有冇“界”爛對鞋?
我snowboard隻boot都係用boa,著咗兩年d wire開始界爛對boot

未夠一年
So far冇問題

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

成功毒到朋友 但我冇著fizik 衰腳寬
我發現個個都扮慢

鬚根

咩丫,我係報實數

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

我對r3b黎,我著咁耐都係specialzed c服d

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

著緊洗馬路rc7 要著wide版
又就黎吹爆post
Macce 係咩牌子 同埋質素如何?

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

心動不如行動,
與期益鬼佬, 不如拯救下細佬
仲要港行有保 (總代理官網有舖名)

R5B 係 CRC 嘅正價8折左右
R4B 係 CRC 嘅正價8折左右
R3B 係 CRC 嘅正價7折左右
R1B 係 CRC 嘅正價85折左右
https://t.me/LIHKG_RB_Hit_Hand

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

fizik 同一個碼好似大過 shimano 少少, 舒服過 shimano 少少
比力就覺得差唔多

不過我係rp5轉r5b

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

fizik 同一個碼好似大過 shimano 少少, 舒服過 shimano 少少
比力就覺得差唔多

不過我係rp5轉r5b

就咁著上去,大家都係euro 42,的確係fizik比shimano大少少
仲未有機會試踩對fizik,希望如你所講比力差唔多

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

心動不如行動,

https://t.me/LIHKG_RB_Hit_Hand

上次問個色訂到未

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

心動不如行動,

好正,無錢買
有冇手足可以教下offset 同setback有乜分別
Thomson 有支off set咬後左16mm
同Enve有支25mm setback
如果純粹想坐後D,坐高D,邊一支好?

照計係字眼唔同姐
25>16 後d咪25

照計係字眼唔同姐
25>16 後d咪25

等我重以為唔同野tim [

[/img]
咁快39頁
買咗個掛牆單車架, 點知要鑽幾大個窿喺石矢牆身?

鑽個個窿又洗唔洗預大少少,考慮埋放綠色舊膠塞個厚度?

按佢張單車示範圖,佢第2點個pilot hole size 1/8"似係木身先岩用。

支 19 CATEYE 頭燈太耐冇用壞左
有成30粒AA電未有用.......

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

巴打 腳寬有咩鞋著 著左三對都係shimano想轉

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

Shimano RC7

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

Shimano RC7

fizik啲鞋真係好靚

係,所以真係忍唔住買咗

心動不如行動,

打手哥cp chorus咩價位?
有無2手賣
Allez sprint遲d好似出sagan塗裝 好想屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞