同大家update下cctai既手段先

1001 回覆
389 Like 35 Dislike
好既內容係指顏色同字體?
顏色字體係扣分
內容係話佢個idea算好(同屌母師比)
一唔岩心水就變維穩
成班搵1 2萬 炒散 住屋企 食屋企
日日叫人擺工
你確定佢哋有工開?
2萬應該少數
之前翻高登睇CC台po舒服好多
起碼無咁多ON9
宜家兒登個CC台認真核彈黎
一開黃轉藍都似
之前仲有人話咩 部分5毛姐
宜家成個台都可以5毛
不過老老實實 罷又死唔罷又死
罷就無份工死
唔罷就比班支那/病毒玩死
好幾個根本係學生黎
起一起底成日開埋XX大學叫春POST
由反送中未開始,波台班反達已經追擊緊達哥。去到今時今日,仍然咬住達哥唔放

與此同時,波台呢幾月係咁出post冷嘲熱諷cctai (其實如果唔係佢地係咁提cctai,根本冇人會認為cctai係一個獨立存在嘅群體)

唔知係咪想用同一招,帶風向搞冧連登
時事台班人係真心智障喎
成日話要上熱門 上唔到都屌獲勁 標題又嘩眾取寵
最撚on9係自己個明明post無人理 都開bot貼去其他post引人睇 不斷洗版
明明係影響人地 搞冧連登
你夠膽駁嘴 佢地就一定紅色大字話人當手足condom 話抗爭緊自己無錯 錯既係大家
唔係維穩點會唔俾中共拉
杜汶澤唔係奶共點解田蕊妮唔會比TVB炒
最撚好笑係自己開bot去其他post宣傳自己個post
你當自己kol
https://lihkg.com/thread/1843463/page/1
係咪玩開SIMCITY 一個制就即刻起到
【緊急狀態令】重大宣布:全體連登網民正式接管香港權力,全力領導香港對抗中國肺炎
https://lih.kg/1844124

呢個好笑

終於出現了 連登政權
cctai 政權 史稱cctai之亂
武漢市民稱當地病例或再新增1000宗!
https://lih.kg/eNNDDT
#3 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

佢係其他post同大家宣布緊
睇黎佢想做臨時大總統
但係又話全體網民接管既 點解得佢一個知
cctai 有權就會變成毛魔vs劉少奇
我覺得會係Robespierre多d
都啱 不過我覺得班 永續社運 打手好快會變成毛魔嘅 不斷改革論嘅打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞