同大家update下cctai既手段先

1001 回覆
389 Like 35 Dislike
連登亂象已成 中共網軍又贏一仗
https://lih.kg/1822222

心水清嘅人愈黎愈少
個d咩知道中共驚你行動po上熱門個d根本唔入流反而成班人係度推推推

Lm睇依個正常po唔會過到1000正評
依家都唔知咩活動多人去,衡量唔到風險
樓主係熱狗 已fc
五毛 三毛 國安 公安 公關 阿SIR 藍屍 熱狗 波台狗 鬼 特務 偽黃 偽勇武 偽和理非 偽獨 講獨 分化撚 左膠
仲有飯民賣港賊
樓主似真事主,非鳩up
咩活動都要去
完全係我心聲
呢個運動真係成也連登 敗也連登
時事台一向都係全連登最低質
6月到而家有改變到咩
又唸口簧:-0-0
6月前既 連登 大家都話係兒登
呢班人先係日日上連登 流連每個post既人
佢地最撚得閒 平時又無野做 就留係度
搵存在感

到而家 得返咩人係度最多 大家心照不宣
想問下 咩2c
高登新聞台做得好又話人乜乜77
多熱狗又唔睇下自己個cctai幾多5毛
得閒又屌下牙祖紅底 事實係自己個偶像係成日同hk01玩
輸民意四眼仔
【疑點重重!】教大盧曉欣唔係自殺!我為佢出聲!
https://lih.kg/1718666

又有查案撚咁我就㩒入去睇下有乜疑點咁厲害啦
唔睇唔知自己智商低

大學生寫錯別字!好得人驚!
個女死左幾個月 個老豆冇日日叫春!好得人驚!
冇係自己屋企自殺!好得人驚!
所以!遺言係黑警寫!!點解要寫關於場運動嘅 我都唔知!!!!!!總之要推上熱門
然後下面d留言就推推推推

如果盧同學見撚到依班人真係嘔血
扭曲晒人哋嘅意思
幫巴打補多句

大學生寫錯別字!好得人驚!
個女死左幾個月 個老豆冇日日叫春!好得人驚!
冇係自己屋企自殺!好得人驚!
所以!遺言係黑警寫!!點解要寫關於場運動嘅 我都唔知!!!!!!總之要推上熱門

最後 光後復香港 時代革命!
成班查案撚上撚曬腦
有人話佢本身已經死左再推落去 有無fc

但佢好明顯冇意識地被推落去
依單好明顯係有疑點

盧同學個個真係上撚左腦
【疑點重重!】教大盧曉欣唔係自殺!我為佢出聲!
https://lih.kg/nfnAAsX
#310 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

睇下我個cm
繼五毛 三毛 國安 公安 公關 阿SIR 藍屍 熱狗 波台狗 鬼 特務 偽黃 偽勇武 偽和理非 偽獨 講獨 分化撚 左膠後又一個稱謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞