同大家update下cctai既手段先

1001 回覆
389 Like 35 Dislike
咩叫不割席?我開始有啲混淆
https://lih.kg/1827766

佢哋班人成日覺得法庭會睇連登判案架
睇到咁樣唔講以為已經贏撚咗
https://lih.kg/1827963

黃絲豬其實同5年前一樣,根本無進化過
好有霸氣
一個大頭都影唔到
勇武派有槍點解無黑警死呢個講法係弱智如果手足開得第一槍殺狗,姐係決定盤左條命,我睇死CCTai班撚樣9成9割席就算殺左十幾件,最後都會比黑警擊斃你話要偷偷落手,咁唔洗用槍,用刀已經得,你做多幾單黑警都會搵到你,一係搵定方法着草,到時CCTai又會話係共產黨嫁禍香港人

CCTai班撚樣一世都唔會知做死士嘅勇氣
CCTai又完全無視黑警個情報網先低能
係現場比其他人見到你有槍又玩捉鬼都唔知點算
好型
14年:戴口罩係鬼、搬鐵馬係鬼、邊個衝就係鬼
16年:擲磚係鬼、放火係鬼、打警察係鬼
19年:大隻係鬼、帶架生係鬼、裝修係鬼
真係數之不盡根本無進步過
好彩呢班垃圾兒登仔係P牌
日日上親連登都比人屌十幾次老母
個個po都咁好笑架啦
CCTai係咪以為開完槍殺狗可以全身而退,拍戲咩你老味比狗捉到係死路一條,仲要人屈係鬼

高登義士刺殺何妖失敗,cctai割席仲快過光速
仲有冷氣
cctai係真心以為班黑警冇腦
有冇人已經有閱讀疲勞
個撚個post都千字文 睇佢地一堆偉論 睇完只係覺得純鳩up 完全唔知做乜鳩
一係就互屌到1001 或者瘋狂洗版

上連登完全係浪費人生
淨係加左密就以為班黑警睇唔到就已經笑死人,我係mon po 狗就真係笑撚死
因為爭咁句「最後 光復香港 時代革命」
已經冇人再嘈咩應唔應該影唔影
你咪影囉 影完我一樣照食
叫人攝衫算唔算幫手止暴制亂
講完咪又係還原基本步
有 上少咗
少少野都可以嘈 (仲有五毛引戰)
仲有成班cc tai啲on9仔周圍去其他台撩交嗌,成撚日係到拉,一係就話P牌收皮啦 on99咁,食屎啦cc tai班on9仔成撚日話人五毛唔撚煩嘅咩
全部都要推上熱門
就算熱門極都只係連登圍內知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞