同大家update下cctai既手段先

1001 回覆
389 Like 35 Dislike
可唔可以出個功能過濾晒Cctai班垃圾
十個post 五六個係手段post淨低3個打飛機
得一個正常
今日遊行就嗌香港獨立cctai私了講獨撚未
CCTai網上對住港獨派就凶狠,現實去左邊
唔上
cctai不倒
連登不會好
1月11!上水和你轆!不見不散
https://lih.kg/1807590
沙士咋嘛
叫咪撚捉鬼叫左幾個月都學唔好
仲作到一地核彈春袋
尋日鳩捉又累撚死手足
其實係班左膠先特別鐘意捉鬼,覺得自己好醒,捉鬼就係做左野,成功破壞左黑警嘅計劃歸根究底係佢哋內心始終唔認同暴力,仲未接受到勇武手足出嚟做野
班左膠最鐘意叫勇武休息 和理非主場
我屌哂你哋老母 係咪光復左香港 五大訴求達到左啦? 做咩成個熱門都係沙士post? 如果呢個post上唔到熱門 冇哂行動post 我正式宣布呢個運動真係玩完 連登已死 連我個淺藍老母都問啲暴徒係咪搞完事 外國戰線著哂火咁大粒核彈都冇人理
班左膠成日舊病復發,口講不割席,但係又成日捉鬼

而家連民陣都係鬼

CCTai幾日前先吹捉鬼風同反港獨依家捉鬼捉到勇武手足灰機港獨口號又愈來愈多人嗌cctai又中
不過捉鬼風唔係第一日既事fb ig情況仲嚴重
中共KOL 最新策略,用「捉鬼論」,「香港獨立」,「2020普選立法會」黎打散運動
https://lih.kg/1809409
香港人又中計
其實係 唔止連登根本好多人都好鍾意捉鬼
普選立法會都中計
CCTai柒左就話捉鬼嘅係黑警嚟之前左膠阻住私了比人屌到仆街又話係黑警做左膠,手足出嚟做野又係黑警 CCTai次次柒左都唔肯承認自己錯誤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞