數碼暴龍玩具討論區#13 隊爆1001又唔開post

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
出面收應該1000到
已經講左幾次話卡同埋透明已經賣左,
唔好再引用我個post影響討論啦
童夢白奧就未賣,得圖中配件,
有興趣就請帶價tg我,
tg: pkmlihkg
你根本就係陳同佳

算啦呢度一講童夢又好GK又好就會有幾隻狗出黎咬人

6月前如是 6月後也如是
收皮啦你 講到自己冇份咁
玩老翻就預咗要比人屌架啦 幾時都係架啦 又6月前又6月後咁 做乜撚野姐你
我係陳同佳?
暴龍卡放500(有巴打話放太平肯加價收但我都話約左人500就500)
透明戰暴連機放1000
要炒巴打價我一早叫全部自出啦
就係諗住巴打自己覺得合理叫價先叫佢地自出
我自己睇法係Bandai有出嘅我會買bandai,除非年代久遠揾唔返/炒到上太空
童夢嗰3隻我都有入,阿爾法shf炒到上1400,我俾700幾買隻童夢算,d配件又好似好d
GK我冇乜意見
呢d其實都係冇攞版權,係唔應該買㗎啦,不過好多時bandai唔出都無辦法
至於另外一個就係淘寶買嘢我都唔支持,除非佢係唯一入手方法,如果唔係都唔鼓勵用㗎啦
上面俾人屌你用淘寶仲要貪嗰個唔知乜撚嘢雙12都會有優惠呢,我覺得真係抵屌嘅,咁當然用唔用呢樣係你自由,但到而家仲貪佢d濕鳩優惠就真係預咗俾人屌
唔啱聽嘅唔緊要,純自己睇法,未必中立
估唔到平放幾樣野都搞到世界大戰
不過先唔理講產地依個問題,
依家仲用淘寶真係對唔對得住手足,
當然你地立場係另一邊既我無好講

咪撚笑死人啦

屌你老母你班垃圾正義撚
做咩唔撚走去屌7 op班 7頭呀
唔去pokemon 屌9班 翻版撚呀
仲有鬼滅個班 老翻呀

屌你老母淨係識係 數暴到屌
你咁撚正義唔去屌佢地
咩玩具台得 數碼一個毒瘤
真係笑撚大人個口
我等睇你班7頭 表演呀
記得幫佢地 開埋 翻版post呀
原來仲有 砌模型個post
都係呀 屌哂佢地老母
原來玩具台 咁撚多人玩老翻
你又要開多個post啦
其實你唔HIDE個TG可能係CD-ROM要左
係度又咁撚好唱口 請你過去光明正大做老翻撚就不了不了咁
冇撚用
唔洗玩臭蟲論喇 我淨係鐘意追住你班玩數碼暴龍翻版玩具又唔敢認嘅撚屌嚟屌 吹鳩脹呀?
呃到邊個買得既又唔知咩?
又出CSA

已經唔識分究竟係咪carddass同BS卡分開出

BS卡係同數碼暴龍合作出
佢另外數碼暴龍再出一個新系統嘅卡game
有無人想收01 02 03既bs卡?
全部都已入卡套卡簿 有二百個數碼暴龍卡套
保存良好
其實你係咪買開紐巴倫、喬丹、Miniso 嗰啲?
想買返部暴龍機黎玩搵下童年回憶
係咪應該等3月新出果部最好?
唔會有心機玩信我
呢樣真
都無人一齊撚邊有癮
你啱
所以入咗復刻一代之後就無追
幾錢 有啲性趣 tg?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞