數碼暴龍玩具討論區#13 隊爆1001又唔開post

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
咪撚理班on9啦
對大陸咁反感 萬代咪又大陸廠造
萬代qc咪又係垃撚圾 屌
買萬代咪又係幫襯緊大陸
你咪又係飲緊東江水
理撚得係咩廠出 完到夢
理西佢咩
我有我玩 你有你玩
有咩好嘈
屌你老母真係冇改錯名
間支那廠有冇俾錢拎版權呀柒頭皮
識唔撚識咩叫智識產權?
咁你屌埋賣白奧條友先,垃撚圾
屌咪屌囉買童夢正on9仲要咁撚貴
喂再on9啲!有人用炒價入冇版權山塞figure 㗎dllm!
護航撚仲柒,話 bandai唔出先買
屌你bandai見到市場俾山塞賣到飽和哂仲點會得閒同你出啊?
所以咪淨係出ultimate image 啲柒嘢囉,我真係多撚謝你班山塞撚啊
俾咁貴價錢食屎仲要食得津津有味
快啲學陳樂基生啪東江水啦好行唔送
道德撚一號
錯撚哂字
山寨*
得啦 我係
好過d口裡說不身體卻很誠實既垃圾
唔知你係咪話緊我但係我一件山寨figure 都冇買過
自己柒都唔好地圖炮拉其他人落水啦
真心唔明大陸仔玩山寨憑乜笑返人玩正版

Btw其實點解係得digimon post特別多呢啲玩山寨大陸仔
飽和?
又唔見mc 會飽和?
萬代出先wo
又出左咁撚耐 先有mc
點解mc市場未飽和?
笑撚死人咩

萬代撚會出咩 淨係識出埋d垃圾
班傻西覺得一定要玩Bandai先會高人一等, 但其實一樣係大陸膠製。
屌 原來都係大陸膠制 萬代都係貪共既
唔玩了
奶共
Gundam market size 大定digimon market size 大啊
你真係唔識㗎喎metal build咁好炒熱門款又少貨咪有得出事後老翻cap水囉
MC完全係翻版你都攞出嚟講你可唔可以柒少陣
繼續美化老翻山寨啦支那仔 繼續淘寶飲喜茶食海底撈啦
侵權兩個字真係咁難明?
搬龍門都幾快wo
又話貨小?
邊到貨小呀 定炒哂 唔買炸
你有你玩 我有我玩
真係咁難明咩?
係要開戰

唔like咪唔好覆囉
唔通你見街到個藍絲 你係咪走過去 屌佢老母
邊撚到搬啊我邊句講錯啊
宜家咪屌緊你囉傻仔
傻西 上邊話翻版令個市場 飽和呀麻
搞到正版唔撚出呀麻
我咪用翻版引例囉 屌你老母
你文盲架

個陣都開左個正版post比你地班 正版撚啦
算啦, 班道德撚其實都係玩緊大陸製玩具, 口裡說反共野, 身體卻很誠實。
明知Bandai都係國內生產製造仲要買, 之後屌人玩大陸野, 自相矛盾, 咁有骨氣就唔好買玩具
真係服撚左
之後反駁唔到依個point,就話侵權,佢唔好話出面啲自家製作手工品都係侵權?!笑撚死。
好似d車咁 大家都係差唔多樣
只係個 牌子唔撚同
唉 屌
我做好人算
正版討論傳送門post
數碼暴龍正貨討論#1, 通翻賣貨者, 三刀六洞, 五雷轟頂
https://lih.kg/877132
無人討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞